PREVIEWS PICKS (JUN 2011): The Blue Pages

Η ώρα για ένα ακόμα PREVIEWS PICKS: The Blue Pages έφτασε, αν και, για να είμαστε ειλικρινείς, το επόμενο PREVIEWS με τα solicitations της DC με όλα τα νέα creative teams θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Μέχρι τότε όμως, ας δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένες μας mainstream εταιρίες.

Marvel

Για όσους δεν το πρόσεξαν στα προηγούμενα PREVIEWS, υπάρχουν νέοι τίτλοι DAREDEVIL, CAPTAIN AMERICA, ALPHA FLIGHT, ενώ υπάρχει και το νέο event του SPIDER-MAN, το Spider Island. Από τους υπόλοιπους νέους τίτλους, αξίζει να προσέξετε τους εξής:

ULTIMATE COMICS ULTIMATES #1 (pM 19, $3.99)
Για τους fans του Ultimate Marvel Universe, από το super star creative team των Jonathan Hickman και Esad Ribic. Υπενθυμίζω ότι συνεχίζεται και το Ultimate Fallout από το Death of Spider-Man.

SPIDER ISLAND: DEADLY HANDS OF KUNG FU (pM 24, $2.99)
Για να πω την αλήθεια, από όλους τους τίτλους αυτού του event, αυτός είναι ο μόνος που θα διαβάσω, κυρίως εξαιτίας του Shang-Chi και του Iron Fist. Πολύ καλό φαίνεται και το artwork του Sebastian Fiumara.

TΗΕ PUNISHER #1 – #2 (pM43-44, $3.99-$2.99)
To πραγματικό Marvel event του μήνα. Ο Greg Rucka αναλαμβάνει τον Punisher. O Rucka έχει δώσει πολλά δείγματα στο παρελθόν ότι μπορεί να γράψει crime /adventure / non-super hero stories, όπως το GOTHAM CENTRAL και το QUEEN & COUNTRY.. Καιρός ήταν, γιατί το γεμάτο gags στυλ του Warren Ellis δεν ταίριαζε καθόλου στον Frank Castle.

FANTASTIC FOUR BY JOHN BYRNE OMNIBUS Vol 1, HC (pM 81, $125.00)
Το άλλο πραγματικό εκδοτικό Marvel event. Το Omnibus συγκεντρώνει το run του John Byrne στον τίτλο, που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι από τα καλύτερα στη σειρά. Από την άλλη, 125 δολάρια είναι πολλά.

Dark Horse

Λίγα πράγματα από Dark Horse, αλλά καλά, όπως θα δείτε παρακάτω:¨

BALTIMORE: THE CURSE BELLS #1 (pg 22, $3.50)
Νέος τίτλος horror με το Mike Mignola στο τιμόνι του συγγραφέα. Οι fans του Mignola φαντάζομαι θα τον δοκιμάσουν.

DARK HORSE PRESENTS (pg 42, $7.99)
Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για να πάρετε αυτό το τεύχος, και αυτός είναι το 13σελιδο preview του της νέας έκδοσης του RED TIDE, γραμμένο και σχεδιασμένο από το Jim Steranko. Επίσης υπάρχει και νέα ιστορία από τον Dave Gibbons.

DC

Και πάλι λίγα πράγματα από τη DC. Το FLASHPOINT συνεχίζεται με όλα τα tie-ins και τα limited series. Υπάρχει και η συνέχεια του concept του DC Retroactive στα 80s και τα 90s.

THE SPIRIT #17 (pg 106, $2.99)
Αξίζει να το δείτε, αφού το creative team αποτελείται από Howard Chaykin – Paul Levitz ως writers και Brian Boland, P. Craig Russel, Jose Luis Garcia Lopez ως artists και Ladronn ως cover artist.

FABLES: WEREWOLF OF THE HEARTLAND HC (pg 127, $22.99)
Νέο original graphic novel από το Bill Willingham για το FABLES, πράγμα που φαντάζομαι θα χαροποιήσει τους fans του τίτλου.

IMAGE

THE INFINITE #1 (pg 166, $2.99)
Δε βάζω συχνά τίτλους από την Image, αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση for old time’s sake. Story από τον Robert Kirkman και σχέδιο από τον Rob Liefeld.

Αυτά προς το παρόν, από τις μπλε σελίδες του PREVIEWS. Ακολουθούν οι πράσινες σελίδες  την Τετάρτη, από τον Δημήτρη Σακαρίδη.