Ολοήμερο Πάρτυ Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς

H Λέσχη Φίλων Κόμικς γιορτάζει αυτό το Σάββατο, 18 Ιουνίου, τα γενέθλιά της και προσκαλεί τους πάντες στις εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν signings από Έλληνες δημιουργούς, παζάρι μεταχειρισμένων τευχών και εκπτώσεις σε νέες κυκλοφορίες! Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ

Όταν τα όνειρα από άυλα ταξίδια σε ανεκπλήρωτες επιθυμίες αποκτούν φωλιά γεμάτη παιδική ανεμελιά, όταν η τρέλα της αγωνίας του αύριο και του πως μετατρέπεται σε τρέλα δημιουργίας και λαχτάρα εξερεύνησης άγνωστων κόσμων, όταν μάγοι, πολεμιστές, ήρωες, δράκοι, γυναικείες οπτασίες, εξωγήινοι, καουμπόηδες, βαμπίρ και ζώα με ανθρώπινη υπόσταση σε πιάνουν από το χέρι και σε αφήνουν να περπατήσεις στο χάρτινο κόσμο τους, τότε ξέρεις πως βρίσκεσαι στον δικό σου παράδεισο, τον παράδεισο των κόμικς ολοζώντανο!

Πριν δύο χρόνια γεννήθηκε ένας μικρός ναός και στέγασε το πάθος μας για τις πολύχρωμες και ασπρόμαυρες σελίδες που μας χαρίζουν χρόνια τώρα την παρέα τους. Μέσα στο διώροφο μαγικό σπίτι της Αγ. Ειρήνης 15 στο Μοναστηράκι κλείσαμε σε ντουλάπες ξύλινες, γιγαντόμορφα τρομαχτικά τέρατα, αιμοδιψείς βρικόλακες, κολασμένα όμορφες, ημίγυμνες, αιθέριες, γυναικείες παρουσίες, άγριους πολεμιστές, νυχτερίδες και αράχνες (γλυκιά μου;) με υπερφυσική δύναμη, μεταλλαγμένους ανθρώπους με τρομαχτικές ιδιότητες, τεράστια ποντίκια με μεγάλα στρογγυλά αυτιά (Θεέ μου, μένουν τα ίδια από όπου κι αν τα δεις!), περιπέτειες και μάχες επικές πάνω σε σύννεφα φαντασίας, μέσα σε σπήλαια απόκοσμα, αγάπες νοσταλγικές του αύριο, κοριτσίστικα γέλια που αντηχούν σε κόσμους πασπαλισμένους νεραϊδόσκονη, λάγνους πόθους ντυμένους με σατέν, δαντέλα και ηδονικά βλέμματα, φιγούρες που ποτέ δεν γέρασαν και ούτε θα μεγαλώσουν, σαν να έχουν βρει από χρόνια το μυστικό της ατέρμονης νιότης του πνεύματος. Εκεί ρίξαμε σπόρους και άνθισαν φιλίες και ιδέες, γνωρίσαμε αυτούς που κινούν τα νήματα της πένας που σχεδιάζει πάνω στον ενθουσιασμό μας, μοιράσαμε και μοιραστήκαμε.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου θα γιορτάσουμε τα γενέθλια της Λέσχης Φίλων Κόμικς σε μια ολοήμερη γιορτή που θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί και δεν ξέρουμε τι ώρα θα τελειώσει! Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε signing από Έλληνες δημιουργούς, μεγάλο παζάρι μεταχειρισμένων τευχών και ειδικά για εκείνη την ημέρα ΟΛΕΣ οι νέες κυκλοφορίες θα έχουν 25% έκπτωση για όλους. Στο signing θα συμμετέχουν οι Μάνος Λαγουβάρδος (10π.μ.-12μ.μ.), Αλέξια Οθωναίου (2-4μ.μ.), Γιάννης Ρουμπούλιας (5-7μ.μ.), Θανάσης Πέτρου (6-7μ.μ.) και κάποιοι ακόμα που σας τους αφήνουμε για έκπληξη!

Τα κεράκια μας θα τα σβήσουμε στις 7:00 το απόγευμα και μετά θα ακολουθήσει κλήρωση τριών πολύ σπάνιων τευχών για τους επισκέπτες μας (φροντίστε να μην χάσετε το χαρτάκι με το νούμερο που θα σας δώσουμε στην είσοδο).

Ελάτε όλοι και μην φορέσετε χαμόγελο! Εδώ το γέλιο αναβλύζει κελαριστό μέσα από τη θέρμη της ψυχής μας! Μην φοβηθείτε όμως αν ξαφνικά αντικρίσετε τον εαυτό σας πρωταγωνιστή στο λευκό καμβά κάποιου μάγου της μελάνης! Κρατήστε την έμπνευσή του κειμήλιο, όπως τα λόγια, τις γεύσεις, τα χρώματα ετούτης της γιορτής. Ελάτε να γεμίσουμε για άλλη μια χρονιά μπαλονάκια με ευχές και λεζάντες με όνειρα αγνά, αυτά που έχουμε όλοι μας στην παιδική μας καρδιά!

Πληροφορίες
Σταματία Αντωνάτου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Αγ. Ειρήνης 5, Αθήνα Τ.Κ. 105 51
Τηλ.: 210 3318168, 6974 926755
e-mail: erma_jaguar@hotmail.com