PREVIEWS PICKS (JUN 2011): Merchandise

Τόσο καιρό, μήνες όμως, γκρίνιαζα ότι δεν υπάρχουν καινούρια manga, ότι η παραγωγή είναι μικρή και φτωχή, ότι κάποιες εταιρίες (ονόματα δε λέμε – σεβασμός στους νεκρούς) γέμιζαν την αγορά με σκουπίδια. Γενικά γκρίνιαζα. Μέχρι που αυτό το μήνα γέμισαν ξαφνικά οι σελίδες του PREVIEWS με ωραιότατα manga, σε σημείο που το πορτοφόλι μου έτρεξε να κρυφτεί.

Φοβήθηκα για λίγο, ότι πλέον δεν θα είχα κανένα λόγο να γκρινιάζω, αλλά να που το merchandise section του PREVIEWS δεν ήθελε να με απογοητεύσει. Ειλικρινά, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η Diamond εξαγοράστηκε από κάποιο υπερκατάστημα παιχνιδιών, ή αν όχι αυτό, τότε ο υπεύθυνος του merchandise section είχε προϋπηρεσία σε τέτοιο κατάστημα. Ε, συγγνώμη κι όλας, το ξέρω ότι το έχω ξαναπεί, αλλά Previews Cafe; Είμαστε σοβαροί; Και Lego; Σοβαρά, αν δεν έπαιρνα τόσα λεφτά για να γράφω αυτή τη στήλη, νομίζω θα τα είχα παρατήσει.

BATMAN BLACK & WHITE STATUE: BATMAN BY SERGIO ARAGONES
(DC Direct, p.135, $90)

Ο Sergio Aragones δεν τα πήγαινε καλά με τα άλλα παιδάκια όταν ήταν μικρός. Τον κορόιδευαν για την προφορά του. Έτσι, προτιμούσε να μένει στο σπίτι και να ζωγραφίζει. Παρά το γεγονός ότι ένα παιδάκι κάποτε υπέφερε, νομίζω η ανθρωπότητα συνολικά (OK, και ο ίδιος, μην κρυβόμαστε) ωφελήθηκε και με το παραπάνω. Αυτή τη φορά, ο Aragones βάλθηκε να φιλοτεχνήσει τον δημοφιλέστατο Νυχτερίδα και πιστεύω ότι αν είστε fans του Batman, αυτό το αγαλματάκι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Θα πρέπει να βιαστείτε, όμως, καθώς θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και το γεγονός ότι θα διατίθεται προς πώληση τον Ιανουάριο του 2012 και διαφημίζεται από τώρα, δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι αναμένεται να γίνει σφαγή.

STAR WARS: SOLVE THE DEATH STAR T-SHIRT
(p. 355, $16.99)

Έχω ξαναπεί ότι μεγάλος fan του STAR WARS δεν είμαι. Αυτό που δεν σας έχω πει, είναι ότι δυσκολεύομαι απίστευτα να γράψω με κεφαλαία το STAR. Ενστικτωδώς πατάω και ένα “Τ” στο τέλος. Τα κατάλοιπα που σου αφήνει η δουλειά, υποθέτω… Τέλος πάντων, μέχρι να αποφασίσω να επισκεφθώ κάποιον ειδικό, επανέρχομαι στο θέμα μας. Το συγκεκριμένο t-shirt το βρήκα πανέξυπνο, αισθητικά αρτιότατο και θα μπορούσα να με φανταστώ να το φοράω. Α, μην ξεχάσω να σας πω ότι το συγκεκριμένο είναι Previews Exclusive, αν και σε διάφορα sites το είδα διαθέσιμο για προ-παραγγελία.

AME COMI COSTUMES
(p. 365, $70)

Μπορεί εμείς εδώ να μην γιορτάζουμε το Halloween, εκτός από μια μικρή κατηγορία κολοκυθο-χτυπημένων, αλλά αυτό και το επόμενο PREVIEWS θα είναι γεμάτο από σχετικά είδη. Ενώ προσπερνάω πάντα οτιδήποτε έχει να κάνει με το NBX, στέκομαι και χαζεύω πάντα τις στολές. Αυτό το μήνα, λοιπόν, ξεχώρισα μερικά κοστούμια τα οποία θα δώσουν σίγουρα μια ξεχωριστή νότα στην ερωτική σας ζωή. Συγγνώμη, στα πάρτυ που θα πάτε τις Απόκριες, ήθελα να πω…

Τα κοστούμια αυτά, είναι εμπνευσμένα από τη σειρά Ame Comi της DC (για όσους δεν μας διαβάζουν συχνά, πρόκειται για κάτι αντίστοιχο με το bishoujo series της Marvel) και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, λυπάμαι. Αν, παρ’ όλα αυτά, κάποιος από τους κυρίους, αποφασίσει να πάει κόντρα στο κατεστημένο και να ντυθεί με κάποιο από αυτά, υπόσχομαι επαγγελματική φωτογράφηση, συνέντευξη και φιλοξενία στο επόμενο Comicdom Con.

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι περισσότερο από όλα μου αρέσει αυτό της Catwoman έτσι; Άλλωστε και η φιγούρα στην οποία βασίστηκε ήταν μια από τις αγαπημένες μου.

FUTURAMA TINEEZ 3 PIECE SET
(p. 376, $19.99)

Είναι μικρό και χαριτωμένο! Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που το άκουσμα και μόνο αυτής της φράσης, θα έπρεπε να σας γεμίζει τρόμο (αναφέρομαι στους κυρίους της παρέας – οι κυρίες κρατήστε σημειώσεις, ποτέ δεν ξέρετε). Σε αυτή την περίπτωση, όμως, αναφέρεται σε μια από τις τρεις φιγούρες αυτού του σετ, επομένως είναι λόγος να χαίρεστε που τις προσθέσατε στη συλλογή σας. Έχουμε, λοιπόν, ένα σετάκι με φιγούρες από την δημοφιλέστατη σειρά FUTURAMA (για την ακρίβεια, chiby εκδοχές αυτών), που αποτελείται από τον αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους, Bender, τον Dr.Zoidberg και τον Robot Devil. Φαντάζομαι ότι, αργότερα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλους χαρακτήρες της σειράς.

NO MORE HEROES 2 : SYLVIA CHRISTEL CREATOR’S LABO #29
(p. 418, $199.99)

Το NO MORE HEROES το έχετε ακουστά; Αν όχι, δείτε μια στιγμή το παρακάτω trailer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PIVQ2Wunz3k[/youtube]

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ατελείωτου σφαξίματος, που, όπως λέει και ο σκηνοθέτης στο video που μόλις είδατε, σκοπό έχει να ξεθυμάνει τον παίκτη. Εδώ έχουμε, λοιπόν, μια από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, την Sylvia Christel, σε μια μάλλον προκλητική πόζα, με τακούνια και λιτή αμφίεση. Αξίζει τα σχεδόν 200 δολάρια; Αν η απάντησή σας είναι “Ναι”, ξέρετε τι να κάνετε.

Ραντεβού για ακόμα περισσότερη γκρίνια, τον επόμενο μήνα.

BATMAN BLACK & WHITE STATUE: BATMAN BY SERGIO ARAGONES