COMICDOM RESURRECTED #3: Raise Your Swords Up High!

Ιστορίες Ξίφους και Μαγείας! Το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος δεν είναι άγνωστο στους Αμερικάνους δημιουργούς comics, οι οποίοι εξακολουθούν να το υπηρετούν, δίχως, βέβαια, να μπορούμε να μιλάμε για πληθώρα εκδοτικών κινήσεων.

Η προηγούμενη δεκαετία σήμανε την επιστροφή του βλοσυρού Conan, μέσω της Dark Horse Comics. Βέβαια, εδώ στο Comicdom, έχοντας ήδη ξεπληρώσει το χρέος μας απέναντι στη ιστορία, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Διαβάστε, λοιπόν, τα όσα γράφτηκαν για τα CONAN AND THE JEWELS OF GWAHLUR (από τον εξαιρετικό P. Graig Russell), CONAN: DEMONS OF KHITAI, CONAN: BOOK OF THOTH, CONAN #28, CONAN AND THE MIDNIGHT GOD και CONAN THE CIMMERIAN #0.

Όταν επιστρέφει ο Conan, είναι δυνατόν να λείπει η Red Sonja; Η Dynamite Entertainment φρόντισε για την επάνοδο της, στα ράφια των comic shops, και μπορείτε να διαβάσετε τα reviews μας για τα RED SONJA #0 και #1.

Προηγουμένως, αναφέρθηκα στον P. Graig Russell, δημιουργό, μεταξύ άλλων, και του ELRIC: STORMBRINGER, το οποίο έχει εκδοθεί και στη γλώσσα μας από τις Εκδόσεις Helm.

Η Image Comics επικεντρώθηκε στο έργο του Frank Frazetta, ενός εκ των σημαντικότερων καλλιτεχνών του χώρου, με τις σειρές FRANK FRAZETTA’S DEATH DEALER και FRANK FRAZETTA’S DARK KINGDOM.

Τέλος, μπορεί να μην ανήκει ακριβώς στο είδος του sword and sorcery, του χρωστάει όμως πολλά, καθώς εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. GROO, κυρίες και κύριοι!