Aποκαλύφθηκε Η Ταυτότητα Του Νέου Ultimate Spider-Man

Σε συνέχεια της πρόσφατης πολιτικής της να προχωράει σε ανακοινώσεις πρώτα στα mass media, η Marvel αποκάλυψε σε άρθρο της USA TODAY, την ταυτότητα του νέου Ultimate Spider-Man, πριν προβεί 24 ώρες μετά στην επίσημη ανακοίνωση μέσω δελτίου Τύπου. ——SPOILER ALERT —— Διαβάστε τη συνέχεια μόνο αν επιθυμείτε να μάθετε την ταυτότητα του χαρακτήρα πριν διαβάσετε το comic.

To τέταρτο τεύχος της σειράς ULTIMATE COMICS FALLOUT κυκλοφορεί σήμερα στις ΗΠΑ αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του νέου Ultimate Spider-Man! Είναι η πρώτη φορά που κάποιος άλλος άλλος χαρακτήρας -εκτός του Peter Parker- θα βρεθεί πίσω από τη μάσκα του αρχετυπικού ήρωα, και το όνομα αυτού είναι Miles Morales.

“Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος να πληροί τις προϋποθέσεις περί διαφορετικότητας που επιτάσει ο 21ος αιώνας” δήλωσε ο Axel Alonso, Editor in Chief της Marvel. “Ο Miles είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος όχι μόνο συνεχίζει την παράδοση χαρακτήρων με τους οποίους μπορεί να ταυτιστεί ο αναγνώστης, όπως ο Peter Parker, αλλά είναι ταυτόχρονσ ένα νέο, μοναδικό είδος Spider-Man—άξιος συνεχιστής του ονόματός του.”

Σύμφωνα με το άρθρο της USA TODAY, o Morales είναι μισός αφροαμερικανός και μισός ισπανικής καταγωγής. Αν και η πρώτη του εμφάνιση πραγματοποιείται στο ULTIMATE COMICS FALLOUT #4, οι αναγνώστες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβρη όταν και θα κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος της σειράς ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN, προκειμένου να μάθουν το origin του χαρακτήρα και πως αυτός καταλήγει να φοράει τη στολή του Spider-Man και να οικειοποιείται το όνομά του.

ULTIMATE FALLOUT #4 (JUN110612)

Written by BRIAN MICHAEL BENDIS, JONATHAN HICKMAN & NICK SPENCER

Art by SARA PICHELLI, SALVADOR LARROCA & CLAYTON CRAIN

Cover by MARK BAGLEY

ON SALE TOMORROW!

 

ULTIMATE COMICS SPIDER-MAN #1 (JUL110605)

Written by BRIAN MICHAEL BENDIS

Penciled by SARA PICHELLI

Cover by KAARE ANDREWS (Cover will be POLYBAGGED)

Variant Cover by SARA PICHELLI

FOC—8/22/11, On-Sale—9/14/11