Το Πιο Geeky Προσκλητήριο Που Θα Μπορούσες Να Έχεις

Διαβάζεις comics. Φοράς t-shirts με τους αγαπημένους σου ήρωες. Έχεις πετάξει το σετ με τα φλιτζάνια τσαγιού, που σου έκανε δώρο η γιαγιά σου, για να κάνεις χώρο στο σύνθετο για εκείνη τη σειρά με φιγούρες, για την οποία είσαι πολύ περήφανος. Έχεις φτιάξει κορνίζες με τα αγαπημένα σου εξώφυλλα και τις έχεις βάλει στο σαλόνι, ενώ σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις και tattoo.

Όλα αυτά καλά είναι, μα αν θες κάτι λίγο πιο σπέσιαλ για το γάμο σου, δες τι έκανε ο Jason και παραδέξου ότι είναι πολύ εμπνευσμένο.

Ο Jason (aka jwc1138 στο Reddit) πήρε το εξώφυλλο του AMAZING SPIDER-MAN #131, στο οποίο ο Doctor Octopus έχει βαλθεί να παντρευτεί τη θεία May, και στη θέση του κακού δόκτορος και της απέθαντης θείας, ζωγράφισε τον εαυτό του και την αραβωνιαστικιά του.

Το ζευγάρι διαθέτει και blog, για να ενημερώνονται οι φίλοι και οι γνωστοί για τα τεκταινόμενα της προετοιμασίας του γάμου, όπου και μπορείτε να δείτε την ιστορία πίσω από αυτό το δημιούργημα. Προσωπικά, αυτό μου φαίνεται λίγο cheesy, αλλά από ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά τα ζευγάρια που το κάνουν.

Από εμάς, κάθε ευτυχία στα παιδιά!