Ντύσου Dalek Για Το Halloween

Όπως πολύ σοφά είπε η Έλλη Μόκα, πριν κάποιες μέρες, όλοι* συμπαθούμε τον Γιατρό, αλλά και τα παρελκόμενα αυτού. Δεν χάνω ευκαιρία, λοιπόν, όποτε συναντώ κάτι σχετικό με το DOCTOR WHO, να ενημερώνω και εσάς.

Αφού, λοιπόν, φροντίσατε τη γάτα σας, γιατί να μην φροντίσετε και τον εαυτό σας (ή τον θηλυκό σας companion, τέλος πάντων); Το μόνο που χρειάζεστε, είναι γνώσεις ραπτικής και ελεύθερο χρόνο. Μην έχοντας πιάσει ραπτομηχανή στα χέρια μου, τουλάχιστον όχι ραπτομηχανή για ύφασμα, δεν έχω ιδέα εάν ο χρόνος που απομένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου είναι αρκετός για αυτό το project. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει περισσότερα, να μας διαφωτίσει.

Η χρήστης του Reddit, somevelvetmorning, βασίστηκε σε αυτό εδώ το πατρόν, για να κατασκευάσει ένα φόρεμα εμπνευσμένο από τους πιο θανάσιμους σκουπιδοτενεκέδες που γνώρισε ποτέ το σύμπαν.

Όπως είπα, οι γνώσεις μου γύρω από την τέχνη του ραψίματος είναι σχεδόν ανύπαρκτες, και κατ’ επέκταση δεν έχω καμία εικόνα πόσο εύκολο είναι, πόσο χρόνο θέλει και λοιπά, οπότε θεωρήστε ότι η βοήθεια που μπορώ να σας προσφέρω είναι ελάχιστη. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για διάφορα στάδια της κατασκευής από το album που έχει ανεβάσει η somevelvetmorning στο imgur. Αν, πάλι, το Reddit δεν σας φαίνεται εφιάλτης, μπορείτε, υποθέτω, να ρωτήσετε την ίδια.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να σας πω ότι, σε περίπτωση που το επιχειρήσετε, οι φωτογραφίες σας είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.

* Όπου “όλοι”, εννοώ εγώ, η Έλλη και η Μυρτώ.