Top 50 Manga Από Το Comicdom.gr

Προφανώς θα έχετε πλέον καταλάβει ότι εδώ στο Comicdom.gr, μας αρέσει πολύ να φτιάχνουμε λίστες με τα αγαπημένα μας comics (ταινίες, σειρές, whatever). Δεν το κρύβουμε, άλλωστε…

Μετά, λοιπόν, από τα αφιερώματα μας στα καλύτερα comics των 90s, των 00s, του Alan Moore, και στις καλύτερες (και τις χειρότερες) comics-related ταινίες, καθώς και την καθιέρωση της στήλης BEST OF, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να κινηθούμε… προς Ανατολάς!

Οι πιο ενημερωμένοι, στον τομέα των Manga, συντάκτες του Comicdom.gr, έστιψαν τα μυαλά τους και κατάρτισαν τη λίστα με τα 50 καλύτερα δείγματα του είδους! Τα πιο γνωστά και καταξιωμένα αριστουργήματα της Ιαπωνικής σχολής, αλλά ενδεχομένως και ορισμένα κάπως λιγότερο γνωστά διαμαντάκια, θα παρελάσουν τις επόμενες μέρες, από τις οθόνες των υπολογιστών σας.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, με την παρουσίαση των θέσεων 50-41 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με την αποκάλυψη του comic που κατέλαβε την πρώτη θέση.

Όσοι είστε φίλοι των Manga, είναι βέβαιο πως θα περάσετε δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εβδομάδες, ενώ οι υπόλοιποι, που δεν έχετε κάνει ακόμα το μεγάλο βήμα προς “τα περίεργα comics που διαβάζονται ανάποδα”, δύσκολα θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία να πάρετε ιδέες για το ξεκίνημα του ταξιδιού σας σε αυτό το μαγικό κόσμο.

Καλή διασκέδαση!