Δ.Τ.: Comics Conspiracy Project

To site Comics Conspiracy Project και το Relax Comics μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα HERO Initiative, με το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Πριν από δυο χρόνια, το site Comics Conspiracy Project και το Relax Comics ξεκίνησαν μια προσπάθεια να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα HERO Initiative, αρχικά με το να δωρίσουν ένα αντίτυπο του 3-Minute Sketchbook συμπληρωμένο με original sketches από γνωστούς καλλιτέχνες. Αν και το Comics Conspiracy Project για διάφορους λόγους, τεχνικούς και προσωπικούς, έμεινε λίγο πίσω σαν project και είναι ακόμη off-line, δεν ξέχασε τον σκοπό αυτό. Έτσι, μετά από καιρό, με χαρά ο κύριος Jim McLauchlin του HERO Initiative μας ενημέρωσε ότι έλαβε το αντίτυπο του sketchbook και πολύ σύντομα θα το βγάλουν σε πλειστηριασμό.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια και πρώτους από όλους τα παιδιά του Comicdom Con που μας χώρεσαν στο πρόγραμμα του John Romita Jr., τη Jemma Press που μας έφερε σε επαφή με τον Kyle Hotz και το Comicworld για το σκίτσο του Νίκου Κούτση. Επίσης, στο sketchbook έχει συνεισφέρει και ο Doug Braithwaite, γνωστός σε όσους είχαν έρθει στο event που έγινε πριν 2 χρόνια στο Relax Comics.

Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να φέρει καρπούς και να είναι η πρώτη από τις πολλές που θα βοηθήσει τον ιερό σκοπό του HERO. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να δώσουμε κάτι πίσω στους δημιουργούς που μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά με τα comics τους. Για όσους θα θέλανε να μάθουν παραπάνω για το HERO Initiative και τον σκοπό του μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του στο www.HeroInitiative.org. “Because Everyone Deserves A Golden-Age”.