Αλλεπάλληλες Ακυρώσεις Τίτλων Για Τη Marvel

Δύο ακόμη τίτλοι της Marvel, αυτή τη φορά οι σειρές GHOST RIDER και X-23, ακυρώνονται.  Πρόκειται για τη συνέχεια μιας σειράς πρόσφατων ακυρώσεων που περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους τίτλους ALPHA FLIGHT, DESTROYERS, IRON MAN 2.0, ALL-WINNERS SQUAD και VICTOR VON DOOM. Παράλληλα τελειώνει τον Φεβρουάριο και η σειρά PUNISHERMAX, γεγονός το οποίο δε συνιστά ακύρωση (σύμφωνα με δήλωση στο Twitter του συγγραφέα της Jason Aaron), αλλά προγραμματισμένη ολοκλήρωση της σειράς.

Η αιφνίδια διακοπή των σειρών X-23 και GHOST RIDER χαρακτηρίζoνται από το παράδοξο να διατηρούνται τίτλοι με χαμηλότερες πωλήσεις τον Οκτώβριο, όπως οι THUNDERBOLTS, X-FACTOR και AVENGERS ACADEMY. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τίτλοι που ακυρώθηκαν, ήταν και οι τελευταίοι που έχαν απομείνει με γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις όλοι αναρωτιούνται γιατί η Marvel δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και ποια είναι τα αίτια πίσω από όλες αυτές τις ακυρώσεις σε διάστημα μόλις ενός μήνα.