COMICDOM RESURRECTED #18: Taste Revenge/Bastards Will Pay!

Εκδίκηση. Δε με ενδιαφέρουν οι γαστρονομικού τύπου προτάσεις σχετικά με το σερβίρισμα της, αλλά τα αιμοβόρικα και μη comics, που έχω να σας παρουσιάσω, σχετικά με αυτή.

Καλύτερη αρχή από το PUNISHER υπάρχει; Δε νομίζω! Ο Frank Castle έχει δώσει τον ορισμό του εκδικητή του εγκλήματος, στον χώρο των comics, τουλάχιστον.

Ο Spider-Man, από την άλλη, σίγουρα είναι πιο φιλήσυχος. Υπάρχουν, όμως, φορές που ακόμη και αυτός διψάει για αίμα, όπως έχουμε δει σε αυτή την κλασσική ιστορία.

Υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου οι ήρωες γίνονται τα θύματα των εκδικητικών σχεδίων, όπως πολύ καλά ξέρει ο Daredevil.

Αν θέλετε να μάθετε πως είναι να χάνεις το μοναδικό πρόσωπο, που σου έδωσε μερικές στιγμές ευτυχίας, και ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτής της απώλειας, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον Marv.

Οι οικογένειες είναι μια περίπλοκη κατάσταση. Δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι από τον περίγυρό τους. Όπως ο Loki, για παράδειγμα, που τα έκανε άνω-κάτω στο “πατρικό” του.

Σε έναν κόσμο που τα πάντα έχουν καταρρεύσει, και οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν, μερικά πράγματα δεν αλλάζουν. Ακόμη και εκεί, υπάρχουν θύματα απάνθρωπων πράξεων. Όμως, κάποιες φορές, ο θύτης γίνεται θύμα.

Ένα παντοδύναμο ον είναι ικανό να φέρει την τάξη άμεσα. Δεν το κάνει. Αναμένει την αρνητική έκβαση των καταστάσεων, ώστε να μπορέσει να επιβάλει την δική του δικαιοσύνη.

Οι μουσικοί εκεί έξω, να φοβάστε τυχόν οπαδούς που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο!  Ακούτε;

Τέλος, αυτό το comic δεν το έχω διαβάσει, αλλά λόγω τίτλου και μόνο, του αξίζει μια θέση εδώ!