Κομικς Και Τατουαζ ΙΙ Στο Tilt

Το γνωστό comic shop Tilt, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τις τελευταίες μέρες και ώρες του 2011, με μουσική, comics και tattoos. Λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου.

ΚΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΙΙ

Το δεύτερο TATTOOS and COMICS Event είναι γεγονός! Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και Σάββατο 31 ελάτε μετά τις 2μ.μ. να υποδεχτούμε το τέλος του κόσμου στο TILT (Ασκληπιού 37, Ακαδημία) με μουσική, κόμικς και tattoos.

Όπως και στο πρώτο event, ο Βασιλης Λώλος και η Miss NORZINE θα παρουσιάσουν νέα βιβλία και αφίσες που θα διατίθενται μόνο τις ημέρες της εκδήλωσης. Οι πιο τολμηροί θα μπορούν να διαλέξουν απο μια γκάμα σχεδίων έτοιμα να γίνουν τατουάζ από τους δύο καλλιτέχνες, των οποίων η πορεία μέχρι σήμερα είναι λίγο πολύ γνωστή.

Ο Βασίλης Λώλος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης δεκαετίας στη Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους κόμικς (Marvel, DC, Dark Horse, Image) και κατόρθωσε να πάρει τα δύο μεγαλύτερα βραβεία της αμερικάνικης σκηνής, το Eisner για την ανθολογία “5” που συνυπέγραψε με μία αμερικάνα και τρεις βραζιλιάνους φίλους του, και το Harvey ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης για το graphic novel του “Last Call”, που κυκλοφόρησε από την Oni Press και πρόκειται στο εγγύς μέλλον να γίνει ταινία απο την Universal.

Η Miss Norzine, γόνος γνωστής καλλιτεχνικής οικογένειας της Αθήνας, μία από τις ελάχιστες γυναίκες που ασχολούνται με το γκραφίτι στην Ελλάδα. Η Norzine έχει περάσει από τον χώρο των κόμικς συμμετέχοντας σε συλλογές, έχει μαζέψει τα απαραίτητα “ένσημα” από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, και έχει στολίσει πολλές γωνιές της πόλης μας με τις γκέισες και τις παιχνιδιάρικες τοιχογραφίες της.

Περισσότερες πληροφορίες για τους δύο καλλιτέχνες και το τι ετοιμάζουν μπορείτε να βρείτε εδώ:

Στην εκδήλωση συμμετέχει και ο Andy Leuenberger, βερολινέζος γελοιογράφος και κομίστας που έργα του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές ευρωπαικές συλλογές και εκθέσεις και έχει αυτοεκδόσει μέχρι στιγμής δώδεκα βιβλία κόμικς. Ένα από αυτά, το ‘Γουίλι το Ζόμπι‘, έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Εκτός από τα τατουάζ και τα κόμικς θα διεξαχθεί τουρνουά Street Fighter II σε κονσόλα Super Nintendo, όπου ό Βασίλης Λώλος υπόσχεται μεγάλο δώρο σε όποιον καταφέρει να τον νικήσει. Δώρα για τους τυχερούς θα περιέχει και το Santa’s Bag που θα φέρει μαζί του.