COMICDOM RESURRECTED #25: Internal Conflicts

Χαρακτήρες έρμαια των εσωτερικών τους συγκρούσεων! Ένα μυαλό κουλουβάχατο, καθώς προσπαθεί να φέρει στα ίσια αυτό που θεωρείται ως “πραγματικότητα” και όποιος βρεθεί μπροστά του θα πληρώσει!

Ρωτήστε τον Ivan Brunetti για το πώς τα βγάζει πέρα. Ακόμα καλύτερα, διαβάστε το SCHIZO για να μάθετε από πρώτο χέρι! Για τους πιο τολμηρούς, υπάρχει το MISERY LOVES COMEDY ή, αλλιώς, η collected edition των SCHIZO #1-3, για ακόμα περισσότερες σοκαριστικές εξομολογήσεις.  Δεν είναι ο μόνος που ξεμπροστιάζεται, ο Joe Matt δε ξέρει τι να κάνει με την ζωή του. Ή μάλλον ξέρει, αλλά αρνείται πεισματικά να ακολουθήσει τον σωστό δρόμο, επειδή δεν τον αφήνει ο ίδιος του ο εαυτός. Το THE POOR BASTARD τα καταγράφει όλα αυτά, με κάθε γλαφυρή λεπτομέρεια.  O Chester Brown, τώρα, αντιμετωπίζει άλλα θέματα στο THE PLAYBOY, για την ακρίβεια μόνο ένα: να συνεχίσει να αγοράζει αυτό το περιοδικό, ή να ακολουθήσει έναν πιο ενάρετο δρόμο; Όσο για τον Howard Cruse, προσπαθεί να ανακαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα, σε ένα διόλου φιλόξενο περιβάλλον για τέτοιου είδους ανησυχίες, όπως είδαμε στο STUCK RUBBER BABY.

Δεν είναι μόνο τα αυτοβιογραφικά comic αυτά που παρουσιάζουν διλήμματα και δύσκολες αποφάσεις.  Στο CONCRETE: THE HUMAN DILEMMA ο αξιαγάπητος άνθρωπος-πέτρα πάει ενάντια στις ίδιες του τις απόψεις,  προκειμένου να αποκτήσει κάτι σημαντικό για εκείνον. Στο DAREDEVIL: MAN WITHOUT FEAR, ο Matt Murdock θέλει να τηρήσει τον όρκο που έδωσε στο νεκρό πατέρα του, επιθυμώντας τον έλεγχο. Αλλά και οι villains έχουν ανάλογα προβλήματα. Ρωτήστε τον Thanos το τί τράβηξε στο INFINITY GAUNTLET. Είχε το πιο ισχυρό όπλο του σύμπαντος στα χέρια του και, επειδή δεν τα είχε βρει με τον εαυτό του, όλα πήραν την κάτω βόλτα!

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: CORONER – Internal Conflicts