Το Νέο Logo Της DC Είναι Πραγματικότητα!

Επίσημα πλέον, αυτό είναι το νέο λογότυπο της DC! Και έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων και σε διαφορετικές εκδοχές, μεταξύ των οποίων και μία, η οποία προφανώς θα χρησιμοποιηθεί στα prequels του WATCHMEN.

Οι χρήσεις του όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το νέο λογότυπο θα λειτουργεί και ως animated σε touchscreen, όπως το ακόλουθο παράδειγμα με τον Green Lantern.

Τα παραπάνω αποκαλύφθηκαν σε άρθρο του Fast Company, το οποίο φιλοξένησε και δηλώσεις του Amit Desai (Senior Vice President of Franchise Management) ο οποίος είπε:

“Δεν θέλαμε ένα στατικό λογότυπο, αλλά μία ζωντανή ταυτότητα που θα περικλείει τη δύναμη του storytelling και των χαρακτήρων μας. Αυτό που είναι ξεχωριστό στο περιεχόμενο της DC είναι η έννοια της διπλής ταυτότητας. Όταν σκέφτεται κανείς τους υπερήρωες της DC Comics, υπάρχει πάντα μια μυστική ταυτότητα. Όταν σκέφτεται κανείς τη Vertigo, υπάρχει -σε πολλές ιστορίες- η έννοια του καλού ενάντια στο κακό. Και έτσι, εκτός από το θέμα της ευελιξίας, το νέο λογότυπο επικοινωνεί αυτή την ιδέα της διπλής ταυτότητας: εδώ υπάρχουν περισσότερα από ό, τι βλέπει αρχικά το μάτι. Θα πρέπει να ρίξει κανείς μια πιο προσεκτική ματιά για να καταλάβει τον πλούτο των χαρακτήρων και των ιστοριών μας.”