COMICDOM RESURRECTED #26: Teenage Wasteland

Δύσκολη περίοδος η εφηβεία. Το σώμα αλλάζει,τα συναισθήματα και η διάθεση θυμίζουν φλιπεράκι, καθώς όλη αυτή η κατάσταση είναι επώδυνη, όχι μόνο για το άτομο που την βιώνει, αλλά και για όλο τον περίγυρό του. Θυμάστε πώς ήταν; Πόσο σίγουροι είστε;

Για τον κάθε άνθρωπο, αυτά τα χρόνια είναι αξέχαστα, πόσο μάλλον για τους ήρωες των comics, ειδικά αν έχουν υπερδυνάμεις! Μπορούν να εγγραφούν σε ένα σχολείο, μακριά από μια κοινωνία που τους μισεί και τους φοβάται.  Ένα σχολείο που οι παλαιοί μαθητές, αναλαμβάνουν τον ρόλο του δασκάλου, μετά από κάποια χρόνια.

Σε ένα άλλο σύμπαν, μπορεί απλά να σχηματίσουν την δική τους παρέα, έχοντας ως πρότυπα τους μέντορες τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Φυσικά, τίποτα δεν αποτρέπει σε μελλοντικούς έφηβους να κάνουν κάτι παρόμοιο, όντας σε διαρκή σύγκρουση με τον ενήλικο κόσμο, μια μάχη που θέλει τις ενισχύσεις της, όπως και να το κάνουμε.

Σε πιο ανεξάρτητα μονοπάτια, η προσέγγιση των νέων με υπερδυνάμεις μπορεί να είναι πιο μοντέρνα, προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση σε μια δοκιμασμένη συνταγή, ή και πιο παραδοσιακή, για αυτούς που ξέρουν ποιον εμπιστεύονται.

Όλα αυτά είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας και εκεί θα παραμείνουμε, αφού κάνουμε μια πιο σουρεαλιστική στάση.  Ένα ιδιόμορφο ταξίδι στο χρόνο, κάνει τον ενήλικα πάλι έφηβο,  δίνοντας του την ευκαιρία να ζήσει παλιές καταστάσεις, και ίσως, να τις αλλάξει. Άραγε, αυτός εδώ ο νεαρός, πως θα αντιδρούσε σε μια αντίστοιχη περίπτωση;

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: THE WHO: Baba O’riley