BEFORE WATCHMEN: Οι Σειρές, Οι Δημιουργοί Και Τα Εξώφυλλα

Η DC Entertainment ανακοίνωσε και επίσημα, ότι αυτό το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει νέες ιστορίες βασισμένες στους χαρακτήρες και το concept του WATCHMEN universe, δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματα των δημιουργών και τα εξώφυλλα. Με τον κοινό υπέρτιτλο BEFORE WATCHMEN, οι επτά αλληλένδετες μίνι σειρές θα αποτελούν prequel του WATCHMEN, του bestselling graphic novel όλων των εποχών.

Κάθε εβδομάδα, θα κυκλοφορεί και ένα νέο τεύχος των σειρών, με κοινό το δισέλιδο back-up story CURSE OF THE CRIMSON CORSAIR, σε σενάριο του editor της original σειράς Len Wein, και σχέδιο του colorist της original σειράς  John Higgins. Στο τέλος θα κυκλοφορήσει το single issue BEFORE WATCHMEN: EPILOGUE, από διάφορους συγγραφείς και καλλιτέχνες, με μία ιστορία CRIMSON CORSAIR από τους Wein και Higgins.

Ο συν-δημιουργός του WATCHMEN Dave Gibbons δήλωσε πως αν και η original σειρά αποτελεί την ολοκληρωμένη ιστορία που εκείνος και ο Alan Moore ήθελαν να διηγηθούν, εκτιμά την επιθυμία των εμπλεκόμενων καλλιτεχνών και της εταιρίας, να τιμήσουν το έργο τους.

Το BEFORE WATCHMEN αποτελείται από τις σειρές:

– RORSCHACH (4 τεύχη) – Writer: Brian Azzarello. Artist: Lee Bermejo

– MINUTEMEN (6 τεύχη) – Writer/Artist: Darwyn Cooke

– COMEDIAN (6 τεύχη) – Writer: Brian Azzarello. Artist: J.G. Jones

– DR. MANHATTAN (4 τεύχη) – Writer: J. Michael Straczynski. Artist: Adam Hughes

– NITE OWL (4 τεύχη) – Writer: J. Michael Straczynski. Artists: Andy and Joe Kubert

– OZYMANDIAS (6 τεύχη) – Writer: Len Wein. Artist: Jae Lee

– SILK SPECTRE (4 τεύχη) – Writer: Darwyn Cooke. Artist: Amanda Conner