COMICDOM FAN AWARD: Το Δικό Σας Βραβείο!

Αισθάνεσαι ότι δε κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου; Νιώθεις ότι γίνονται πράγματα χωρίς να σε υπολογίζουν; Φτάνει! Έχεις φωνή, έχεις ψήφο!

Τα COMICDOM AWARDS είναι πια θεσμός για την ελληνική σκηνή των comics και αποτελούν τα μοναδικά βραβεία της εγχώριας αγοράς.

Στα πρώτα τους βήματα, τα COMICDOM AWARDS απονέμονταν με βάση την ψήφο του κοινού. Από το 2010, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και έχει συσταθεί μια Ακαδημία, που αποτελείται από άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο και είναι αυτή που αποφασίζει για τα βραβεία.

Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι εσείς δεν έχετε τη δική σας ψήφο σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αντίθετα, η ψήφος σας έχει αξία για εμάς, αφού υπάρχει ένα βραβείο που δίνει το δικαίωμα σε όλους τους φίλους της ελληνικής παραγωγής comics, να καταθέσουν την άποψή τους και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους comic, ή short story.

Πρόκειται για το Fan Award, που είναι όχι μόνο μια ρομαντική ανάμνηση από τα πρώτα χρόνια των Awards, αλλά και μια έκφραση της ανάγκης μας να δίνουμε χώρο στη φωνή του κοινού. Γιατί και η δική σου ψήφος έχει αξία!

Ψήφισε, λοιπόν, και εσύ, το καλύτερο ελληνικό comic, ή short story Έλληνα δημιουργού, για τη χρονιά που πέρασε, και λάβε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στην τελετή απονομής των βραβείων, λίγο πριν την ολοκλήρωση του Comicdom Con Athens 2012, για να κερδίσεις ένα από τα παρακάτω δώρα.

Δώρο #1: Χειροποίητη μεταξοτυπία με αδημοσίευτο artwork του Milo Manara, υπογεγραμμένη από τον δημιουργό και limited σε μόνο 50 κομμάτια.

Δώρο #2: UNWRITTEN Trade Paperbacks Vol. 1 & 2, υπογεγραμμένα από τον συγγραφέα του comic, Mike Carey.

Δώρο #3: TANK GIRL: BAD WIND RISING Hardcover, υπογεγραμμένο από τον σχεδιαστή του comic, Rufus Dayglo.

Μη χάνεις χρόνο, άφησε την ψήφο σου εδώ.