Workshop Mike Carey Και Παρουσίαση Ταινίας Indomitable Στο Comicdom Con Athens 2012

O καταξιωμένος Βρετανός συγγραφέας, Mike Carey, παραδίδει workshop, ενώ παρουσιάζεται η ταινία THE DRAGONPHOENIX CHRONICLES: INDOMITABLE, βασισμένη στον κόσμο του βραβευμένου ελληνικού comic φαντασίας, ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ, του Γιάννη Ρουμπούλια. Δύο ακόμη events στο πρόγραμμα του φετινού Comicdom Con Athens.

  • Mike Carey Workshop: Δομώντας Μια Σκηνή

Όσο και αν το σενάριο ενός comic ακολουθεί καποιες γενικές αρχές δόμησης, υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες σε σχέση με τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση, που καθιστούν τη συγγραφή του, μία καθαρά εξειδικευμένη υπόθεση.

Σε αυτό το workshop, ο δημοφιλής συγγραφέας σειρών όπως οι LUCIFER, THE UNWRITTEN και X-MEN LEGACY, καθοδηγεί τους επίδοξους σεναριογράφους στη διαδικασία δόμησης και εκτέλεσης μιας σκηνής, από την αρχή ως το τέλος.

Κυριακή, 1 Απριλίου, 11:00 (Seminar Room)
Δηλώστε Συμμετοχή (Όνομα, τηλέφωνο, τίτλος workshop)

  • Παρουσίαση Της Ταινίας THE DRAGONPHOENIX CHRONICLES: INDOMITABLE

Η βραβευμένη, ανεξάρτητη κινηματογραφική ομάδα Underworld Films, ξεκίνησε το νέο της project, τη μεγάλου μήκους ταινία “The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable”, βασισμένη στον κόσμο του βραβευμένου ελληνικού comic φαντασίας, ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ, του Γιάννη Ρουμπούλια (εκδ. “Ψυχής τα Λαμπυρίσματα”).

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας βασισμένη σε ελληνικό comic, αλλά και την πρώτη ελληνική μεγάλου μήκους ταινία, που έχει χρηματοδοτηθεί απο το κοινό, μέσω της διεθνούς χρηματοδοτικής πλατφόρμας Indiegogo.

Το Comicdom Con Athens 2012 δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του, να μάθουν ακόμη περισσότερα για το “Indomitable”, να παρακολουθήσουν το 11λεπτο πρελούδιο της ταινίας, αλλά και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές της ταινίας.

Συμμετέχουν:
— Θάνος Κερμίτσης (Σεναριογράφος, σκηνοθέτης)
— Γιαννης Ρουμπουλιας (Σεναριογράφος, δημιουργός του comic ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ)
— Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Μελέτης Γεωργιάδης, Γεωργία Γιαννακούδη, Κυριάκος Κορογιάννης (Ηθοποιοί)

Συντονιστής: Ανδρέας Μιχαηλίδης

Παρασκευή 30 Μαρτίου, 17:30 (Θέατρο)