WOMANTHOLOGY GREEK Στο CCA 2012

Μια ειδική έκδοση της πολυσυζητημένης ανθολογίας WOMANTHOLOGY, που θα περιέχει δουλειές από Eλληνίδες δημιουργούς comics, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Comicdom Con Athens 2012.

Για πρώτη φορά, το Comicdom Con Athens παρουσιάζει μία διεθνή, αποκλειστική, περιορισμένων αντιτύπων έκδοση, το WOMANTHOLOGY HEROIC: GREEK DIVISION, ως μέρος του γενικότερου WOMANTHOLOGY project της IDW Publishing.

Το WOMANTHOLOGY HEROIC αποτελεί έμπνευση της δημιουργού comics Renae De Liz και είναι μία ανθολογία που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από γυναίκες δημιουργούς. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τη δουλειά γυναικών comic creators κάθε ηλικίας, εθνικότητας και εμπειρίας.

Σε αυτό το αποκλειστικό “Greek Division” 24-σέλιδο comic, προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα, παρουσιάζοντας ακόμη περισσότερες δημιουργούς, με μία μοναδική “Heroic” αισθητική και οπτική, που αποτελούν την επόμενη γενιά Ελληνίδων δημιουργών, pencillers, inkers, colorists και letterers.

Το WOMANTHOLOGY HEROIC: GREEK DIVISION αποτελεί, επίσης, το πρώτο Greek Convention Exclusive Comic από εταιρία του εξωτερικού και θα διατίθεται κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Comicdom Con Athens 2012, στο περίπτερο της Comicdom Press, από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου, υπογεγραμμένο και αριθμημένο σε 50 μόλις αντίτυπα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ
Devin Grayson – about.me/devin.grayson.com
Amanda Mc Murray – www.comicvine.com/mandy-mcmurray/26-52362/
Ευγενία Κουμάκη – koumaki.blogspot.com
Βάλια Καπάδαη – neurotic-elf.deviantart.com
Αυγή Κανάκη – clockworkdollhouse.deviantart.com
Harry “Asaph” Saxon – asaph.deviantart.com
Αντριάννα Μπαλτά – ezairu.deviantart.com
Ελεάννα Μαυροφρύδη – bluecatsareeverywhere.tumblr.com
Ελένη Γαλίτη – galhelena.deviantart.com

Επιμέλεια: Σπύρος Ευάγγελος Αρμενης (searmenis.blogspot.com/) & Ευγενία Κουμάκη.

Εξώφυλλο: “Andreea” από την Ευγενία Κουμάκη

Το WOMANTHOLOGY HEROIC είναι μία έκδοση της IDW Publishing. Στο Comicdom Con Athens μπορείτε να το βρείτε στο περίπτερο της Comicdom Press.