Το GALAXIA Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς

Οι εκδόσεις Comicworld μας προσκαλούν όλους, το Σάββατο 12 Μαϊου, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, για να γνωρίσουμε από κοντά τον δημιουργό του GALAXIA, Μάνο Λαγουβάρδο, με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου τόμου της σειράς, με τίτλο ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Μάθετε περισσότερα στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

ΤΟ GALAXIA ΣΤΗ Λ.Ε.Φ.Ι.Κ.

Το κόμικ του Μάνου Λαγουβάρδου έφτασε στον τρίτο τόμο που έχει τίτλο Galaxia: Το Σμαράγδι Του Ουρανού. Για να γιορτάσουμε το γεγονός, σας καλούμε σε μια συνομιλία του Μάνου με εσάς, το κοινό κι αναγνώστες της ιστορίας του.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 12 Μάη στις 8:00 μ.μ. και εσείς θα μπορέσετε να ανακρίνετε τον δημιουργό και να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία που σχεδιάζει εδώ και τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας ο Μάνος θα υπογράφει τις δημιουργίες του και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε ένα one of a kind σκίτσο του χαρακτήρα που θέλετε!

Σας περιμένουμε εκεί λοιπόν για να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη και τους κόσμους που δημιούργησε!

Για πληροφορίες
Εκδόσεις Comicworld
www.comicworld.gr
info@comicworld.gr

Λέσχη Φίλων Κόμικς
Αγίας Ειρήνης 5, Μοναστηράκι
Αθήνα – Τ.Κ. 10551
Τηλ.: 210-3318168

Για να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο του Galaxia ακολουθήστε τους εξής συνδέσμους: http://galaxiacomic.blogspot.com και www.comicworld.gr