COMICDOM JOURNAL #40

Σερφάροντας στο comics internet: Ανακοινώσεις από το KAPOW Convention, release date για το sequel του SIN CITY, Tony DeZuniga και Ernie Chan R.I.P, καθώς και μια απρόσμενη δήλωση του σκηνοθέτη του AVENGERS πλαισιώνονται από κάποιες ακόμη ειδήσεις και λίγα, αλλά άκρως ενδιαφέροντα, Fun Stuff!

  • NEWS

—Περισσότερο και λιγότερο σημαντικές ειδήσεις από το KAPOW Comic Convention που έλαβε χώρα στις 19 και 20 Μαϊου. (…)

— Η Dimension Films ανακοίνωσε ότι η ταινία SIN CITY: A DAME TO KILL FOR θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2013. (…)

— Άνοιξε το διαδικτυακό κατάστημα της DC Comics στη διεύθυνση ShopDCEntertainment.com, όπου, μεταξύ άλλων, διατίθενται αγαλματίδια, παιχνίδια και graphic novels, απευθείας στο κοινό. (…)

— Οι λάτρεις του horror και ειδικά του pre-Code έχουν έναν ακόμη λόγο να πίνουν νερό στο όνομα της Dark Horse, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα συλλέξει την ιστορική σειρά ADVENTURES INTO THE UNKNOWN. (…)

— Μια εβδομάδα μετά τον συμπατριώτη του Tony DeZuniga, “έφυγε” ο Αργεντίνος Ernie Chan, ευρύτερα γνωστός για τα καθήκοντά του ως inker στο CONAN THE BARBARIAN σε σχέδιο John Buscema, καθώς και για το σχέδιό του στις σειρές BATMAN και DETECTIVE COMICS στα 1970s. (…)

— Ο THUN’DA του Frank Frazetta, μία ακόμα εκδοχή του Tarzan, επιστρέφει από τη Dynamite τον Αύγουστο, από τους Robert Place Napton και Cliff Richards (με εξώφυλλο του Jae Lee). Η σειρά θα περιλαμβάνει και την αρχική ιστορία του Frazetta. (…)

— Ο Mike Allred φέρνει την pop αισθητική του στο fill-in τεύχος του, DAREDEVIL #17. (…)

— Ο Joss Whedon απαντάει στον αν σκοπεύει να επιστρέψει στη σκηνοθεσία του sequel του υπερεπιτυχημένου THE AVENGERS, η απάντηση όμως δεν είναι η αναμενόμενη. (…)

 

  • FUN STUFF

— Never Forget That Modern Cartoonist Is Just Sitting There (σχόλιο του Tom Spurgeon στο Comics Reporter)

— Το πρώτο clip της τηλεοπτικής σειράς ARROW, βασισμένης στον χαρακτήρα Green Arrow της DC, είναι εδώ!

— To Newsarama επιλέγει 10 “σημαντικούς” χαρακτήρες της Marvel που δεν έχουν γίνει ακόμη Avengers, στην πραγματικότητα, όμως, είναι ζήτημα αν 5 από αυτούς είναι όντως σημαντικοί.

— To εβδομαδιαίο φιξάκι μας από την επερχόμενη ταινία DREDD: Άλλη μία φωτογραφία.

— Τα illustrations του Frank Frazetta για τα HOBBIT και LORD OF THE RINGS εκδόθηκαν το 1975 σε ένα αριθμημένο και υπογεγραμμένο portfolio 1000 αντιτύπων.

— Ένα εξαιρετικό illustration από διαφήμιση της Goodyear στα 1940s, αγνώστου καλλιτέχνη.

— That’s all folks! Σας αφήνω παρέα με μία απρόσμενη και συγκλονιστικά όμορφη εκδοχή του Thing, δια χειρός Moebius!