COMICDOM RESURRECTED #38: Digging The Grave

Υπάρχει μια ιδιαίτερη χάρη, όταν ένας συντάκτης έχει στα χέρια του ένα κακό comic. Αναλόγως του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του, του δίνεται η ευκαιρία να ξεσαλώσει, έχοντας στα χέρια του το χρυσό φτυάρι, σκάβοντας τον λάκκο του άτυχου comic που έπεσε στα χέρια του. Το θάψιμο είναι τέχνη, και θέλει μεράκι! Η συντακτική ομάδα του Comicdom έχει αποδείξει ότι ξέρει πως να φανεί αντάξια των περιστάσεων! Παρακάτω, θα βρείτε μια ντουζίνα comics που τα περιποιηθήκαμε καταλλήλως, έχοντας λάβει  μερικές από τις χαμηλότερες βαθμολογίες που είχαμε την τιμή να δώσουμε.

Δεν φταίμε εμείς. Μερικές φορές, το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι τέτοιο που πραγματικά προκαλεί τον φιλόδοξο συντάκτη. Μπορεί, επίσης, να είναι βυθισμένο μέσα στην κοινοτοπία ή και να κυριαρχεί ένα κλίμα πραγματικά “ό,τι να ‘ναι” που να μην αφήνει άλλα περιθώρια, πέρα από μια αρνητική κριτική. Υπάρχει όμως και ένα comic τόσο κακό, που ακόμα και ο ίδιος ο reviewer αρνείται  να δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για αυτό, παρουσιάζοντας μόνο τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή του αδαή αναγνώστη.

Από τα φτυάρια μας δεν έχουν ξεφύγει ούτε και μεγάλα events, ούτε και συνεργασίες ηχηρών ονομάτων, ούτε φυσικά και ένας συνήθης ύποπτος!

Επαναλαμβάνω. Δε φταίμε εμείς. Η βιομηχανία των comics φροντίζει να μας τροφοδοτεί ξανά και ξανά και ξανά!

Μη νομίζετε, όμως, ότι ξεδίνουμε μόνο με mainstream comics! Υπάρχουν και από τα άλλα comics, εκείνα τα ανεξάρτητα/αυτοβιογραφικά/ψαγμένα που έχουν καταφέρει να εξοργίσουν ακόμα και το πιο μετριοπαθή συντάκτη. Τι γίνεται όμως, όταν, αυτός ανήκει σε άλλη κατηγορία ανθρώπου; Απλά, απόλαυση!

Κλοπή τίτλου αυτή την εβδομάδα από: FAITH NO MORE – Digging The Grave