Διαγωνισμοί Στο Socomic.gr

Tρεις εβδομαδιαίους διαγωνισμούς, με χιούμορ, δράση, πολιτική, comics και,  φυσικά, πολλά δώρα, διοργανώνει το Socomic.gr αυτή την εβδομάδα και, συγκεκριμένα, σήμερα (Δευτέρα), την Παρασκευή και το Σάββατο. Μάθετε περισσότερα για αυτούς στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Όταν ο κολλητός του Harrison, Τomek, συνάντησε τους σούπερ χίροους του Tasmar, πήραν την απόφαση να εγκατασταθούν καθημερινά στο so comic, κουβαλώντας όλους τους φίλους και συνεργάτες μαζί. Ανάμεσά τους, ο Badman, φίλος του Βασίλη Λώλου που εμφανίζεται κάθε Δευτέρα, διάφοροι μπερδεμένοι μικροί ήρωες που συναντιώνται στα comics του Ηλία Κυριαζή στη μέση της εβδομάδας και η μάνα του Σπύρου Δερβενιώτη που για να ξεχαστεί, “χτυπιέται” τα πρωινά της Τετάρτης με ρέιβ μουσική.

Όταν φτάνει Παρασκευή ο Pan Pan δοκιμάζει διάφορες μουσικές με σκοπό να βρει το ρυθμό του, ενώ κάποιους γαλαξίες πιο πέρα ένας Εξωγήινος διασκεδάζει με τον Ίωνα στις ιστορίες των Βασίλη Γκογκτζιλά και Κώστα Ι Ζαχόπουλο.

Επειδή όμως έπρεπε να μπει μια τάξη και κάποιος να παίρνει τις αποφάσεις στο so comic, ψηφίστηκε πρωθυπουργός, ο κύριος Μπιντού, πολιτικός αρχηγός από το κόμμα του Stef… Θα τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις?

Χιούμορ, δράση, πολιτική και τρεις εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί, όλα στο www.socomic.gr . Με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτας!

Δευτέρα: Διαγωνισμός Superbadmanners από τον Βασίλη Λώλο
με δώρο ένα τυχερό που κερδίζει ΙΟΝ Pocket Pie

Παρασκευή: Διαγωνισμός Tomek
με δώρο ένα τυχερό που κερδίζει ΙΟΝ Kαραμέλες και ειδική αφιέρωση από τον Tomek

Σάββατο: Διαγωνισμός Kλειδωμένος Ρυθμός από τον Pan Pan με δώρο ένα τυχερό που κερδίζει ΙΟΝ Pocket Pie