San Diego Comic Con 2012: Report 3

Μερικά ακόμη νέα – μικρότερης βαρύτητας – που βρήκα διασκορπισμένα από την πρώτη μέρα του SDCC, έτσι, για να κρατούμε ζεστό (συγγνώμη, το ξέρω ότι δεν είναι αστείο) το κλίμα, μέχρι να ξεκινήσει να καταφθάνει ο βασικός όγκος των ανακοινώσεων της δεύτερης ημέρας. Remakes, ταινίες και ψηφιακές εξελίξεις διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

IDW

— Εκτός από τα Artist’s Editions της, η IDW ανακοίνωσε και μια νέα σειρά. Πρόκειται για το MY LITTLE PONY: FRIENDSHIP IS MAGIC, η οποία είναι βασισμένο στο γνωστό σε όλους ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΙ. Το σενάριο θα υπογράφει η Catie Cook και το σχέδιο ο Andy Price. Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει τον εχόμενο Νοέμβριο.

ARCHAIA

— H ανεξάρτητη εκδοτική θα εκδώσει το remake του θρυλικού manga CYBORG 009 του Shotaro Ishinomori, το οποίο χρονολογείται πίσω στη δεκαετία του ’60.

MOVIES

— H Fox ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την πρόθεσή της να μεταφέρει στον κινηματογράφο το RUST, ένα περσινό graphic novel που κυκλοφόρησε μέσω της Archaia. Σε σενάριο και σχέδιο του Royden Lepp, το RUST διαθέτει μπόλικες δόσεις επιστημονικής φαντασίας και θα σκηνοθετηθεί από τον Joe Cornish (ATTACK THE BLOCK).

Ο Chris Columbus και η εταιρεία παραγωγής 1942 ετοιμάζουν μια ανθολογία ταινιών, βασισμένη στη θρυλική σειρά CREEPY! H ανθολογία θα αποτελείται από τέσσερις ταινίες, καθεμιά από τις οποίες θα σκηνοθετηθεί από διαφορετικό σκηνοθέτη.

iVERSE

— H iVerse, γνωστή από τη διανομή ψηφιακών comics και apps και από τη συνεργασία της με τη Diamond Digital ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ξεκινήσει μια ψηφιακή πλατφόρμα χρηματοδότησης (όπως τα γνωστά μας Kickstarter και IngieGogo), αποκλειστικά για projects που αφορούν σε comics! To όνομα της νέας πλατφόρμας είναι Comics Accelerator.

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2