San Diego Comic Con 2012: Report 5

H ώρα – τη στιγμή που ανέβηκε αυτό το post – στο San Diego είναι 02:30 και η δεύτερη μέρα τελείωσε, αφήνοντάς μας ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και διαφωτιστικές συζητήσεις, από τους mainstream εκδότες, κάποιες ανεξάρτητες εκδοτικές, αλλά και από εταιρείες με webcomics και τηλεοπτικές σειρές. Η ενημέρωση για τις εξελίξεις του San Diego Comic Con 2012 συνεχίζεται!

MARVEL

Cup ‘O Joe Panel: Ένα panel γεμάτο ανακοινώσεις! Φυσικά, οι συμμετέχοντες (Joe Quesada, Jeph Loeb, C. B. Cebulski, Axel Alonso και Arune Singh) επικεντρώθηκαν στο επερχόμενο Marvel NOW! Event, απαντώντας σε ερωτήσεις, ωστόσο, ο Quesada επιβεβαίωσε και τέσσερις νέους τίτλους για τον ερχόμενο Οκτώβριο: τους MARVEL POINT ONE #1 (με πρωταγωνιστή τον Nick Fury Jr.), AvX CONSEQUENCES #1 (του Kieron Gillen), AVENGERS + X-MEN #1 (των Jeph Loeb, Dan Slott, Dale Keown και Ron Garney) και AVENGERS vs X-MEN: BABIES (του Scottie Young).

— Oι τίτλοι που ανακοινώθηκαν, πάντως, είχαν ήδη διαρρεύσει μερικές ώες πριν, όταν η Diamond συμπλήρωσε τα solicits της Marvel για τον Οκτώβριο με πέντε νέους τίτλους. Ο πέμπτος είναι ο MINIMUM CARNAGE ALPHA #1, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα.

DC

New 52 Panel: Εξελίξεις, σχέδια και ερωτήσεις αποκαλύφθηκαν και απαντήθηκαν στο panel που επικέντρωσε στους 52 τίτλους του DCnU. Συμμετείχαν οι Chris Burnham, David Finch, Adam Glass, Geoff Johns, Paul Levitz, Rob Liefeld, Scott Lobdell, Jimmy Palmiotti, Gail Simone, Scott Snyder και άλλοι δημιουργοί.

DARK HORSE

Joss Whedon & Friends Panel: Oι fans του Whedon είχαν την ευκαιρία να μάθουν για δύο νέα mini series, με πρωταγωνιστές τους Willow και Spike (από το BUFFY Universe), αλλά και για ένα μελλοντικό project για το FIREFLY, το οποίο θα αποκτήσει κι αυτό το δικό του comic. Έμαθαν, επίσης, για τις κινηματογραφικές εξελίξεις στη ζωή του Whedon, αλλά και για μια επερχόμενη συνεργασία του με τον Warren Ellis!

IDW

The IDW Show: Χαλαρή κουβέντα, αλλά και αρκετές ανακοινώσεις στο panel της IDW. Ο Chris Ryall ανακοίνωσε τις εξής νέες σειρές: A FINE AND SECRET PLACE του Peter Beagle, ADVENTURES OF AUGUSTA WING του J.M. DeMatteis, TRANSFUSION του Steve Niles, LOST ANGELES του Kevin Eastman, VITRIOL (δεν ανακοινώθηκαν δημιουργοί) και μια ακόμη, από τους Ryall και Sam Kieth.

ΟΝΙ PRESS

RevolutiONIze Panel: H Οni ανακοίνωσε πως δημοφιλή webcomics, όπως τα DOUBLE FINE ACTION COMICS του Scott C. και DIESEL SWEETIES του Rich Steven, θα κυκλοφορήσουν σε νέες έντυπες συλλογές και έδωσε σκόρπιες πληροφορίες για άλλα νέα projects.

MONKEYBRAIN COMICS

— Κατά τη διάρκεια του panel της “ψηφιακής” Monkeybrain Comics του Chris Roberson, ανακοινώθηκε ένα νέο (αποκλειστικά) digital comic, με τίτλο ΙΝΤERGALACTIC. To ΙΝΤERGALACTIC θα γράφει ο Joe Keatinge και θα σχεδιάζει ο Ken Garing. Ήδη το CBR φιλοξενεί συνέντευξη των δύο δημιουργών.

AMC

— Πιστή στην παράδοση που η ίδια δημιούργησε, η AMC πρόβαλλε κατά τη διάρκεια του SDCC ένα τετράλεπτο teaser από την τρίτη σεζόν του THE WALKING DEAD, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 14 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3

San Diego Comic Con 2012: Report 4