San Diego Comic Con 2012: Report 4

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε και πολλοί Αμερικανοί comic fans ήδη μαθαίνουν τις τελευταίες εξελίξεις από τη βιομηχανία από κοντά. Μην τους ζηλεύετε (πολύ)! Εμείς συνεχίζουμε την κάλυψη του San Diego Comic Con 2012 και σας παρουσιάζουμε όλα τα νεώτερα το συντομότερο δυνατό! Όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής, πάντως, οι mainstream εταιρείες και τα superhero comics είχαν τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

MARVEL

Ultimate Comics Panel: Ένα χρόνο μετά την επαναφορά του Ultimate Universe, η Marvel κάνει το επόμενο βήμα, με το crossover “Divided We Fall” και οι Axel Alonso, Sam Humphries και Sana Amanat συζητούν για τις εξελίξεις.

— Mια ακόμη είδηση που προέκυψε από αυτό το panel αφορά στο ULTIMATE COMICS IRON MAN, ένα mini series τεσσάρων τευχών. Η ιστορία ονομάζεται “Demon In The Armor”, συμπρωταγωνιστεί ο Mandarin (ο οποίος ακούγεται πως θα παίξει μεγάλο ρόλο και στο κινηματογραφικό IRON MAN 3) και συντελεστές της θα είναι οι Nathan Edmondson (writer) και Matteo Buffagini (artist).

— Λίγες ημέρες αφού ανακοίνωσε τον σκηνοθέτη (Josh Tank) του κινηματογραφικού reboot των Fantastic Four, η Fox μας πληροφορεί ότι τη συγγραφή του σεναρίου θα αναλάβει ο ανερχόμενος Jeremy Slater.

DC

Superman Panel: Οι Scott Lobdell, Mike Johnson, Shane Davis και Matt Idelson μίλησαν για τις εξελίξεις και το μέλλον των Superman titles, από τα #0 του Σεπτέμβρη και πέρα.

Justice League and Green Lantern Panel: Οι συντελεστές των τίτλων που σχετίζονται με τη Justice League και τον Green Lantern (Tony Bedard, Brian Cunningham, Brian Buccellato, Francis Manapul, Jeff Lemire, James Robinson και Nicola Scott) συζητούν με τους Geoff Johns και Jim Lee για τα #0 του Σεπτεμβρίου και τις αλαγές που θα φέρουν.

— Η Warner Bros. Interactive Entertainment αποκάλυψε ένα demo του νέου videogame που θα εξελίσσεται στο DCU, με τον τίτλο INJUSTICE: GODS AMONG US.

DARK HORSE

Mike Mignola And Friends Panel: Καθώς ο κόσμος του B.P.R.D και του Hellboy οδεύουν στην καταστροφή, ο Mike Mignola και οι συντελεστές του B.P.R.D.: HELL ON EARTH και ο Mike Mignola μας αποκαλύπτουν μερικά μυστικά τους.

— Αυτό θα πει νέο κατευθείαν από τους διαδρόμους! Ο δημιουργός του GOON, Eric Powell, έστειλε μήνυμα μέσω twitter στη διάρκεια του Con, όπου ανακοίνωνε την πρόθεσή του να επιχειρήσει τη χρηματοδότηση της ταινίας μέσω του Kickstarter.

IDW

— Η IDW ανακοίνωσε το team των δημιουργών για τη νέα ongoing σειρά JUDGE DREDD. Πρόκειται για τον writer Duane Swierczynski (BIRDS OF PREY) και τον artist Nelson Daniel (G.I.JOE). H σειρά θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3