San Diego Comic Con 2012: Report 11

Η ροή των ειδήσεων είναι σαφώς πιο χαλαρή σε σχέση με τον χθεσινό “Σαββατιάτικο πυρετό”, αλλά έχουν αρχίσει να σκάνε τα πρώτα ενδιαφέροντα θεματάκια, που αφορούν σε νέα comics και (αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους) νέες ταινίες.

DC COMICS

Meet The Publishers: Ένα panel, στο οποίο τα μέλη του κοινού έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν τους Jim Lee και Dan Didio ό,τι θέλουν. Από την δημοσιογραφική μου εμπειρία (καλά, κόψε κάτι!) πρέπει να σας πω ότι αυτά τα panels συνήθως έχουν τα μεγαλύτερα καφριλίκια, καθώς πάντα υπάρχουν ένας-δυο που θα κάνουν τις εντελώς λάθος (ή εντελώς σωστές) ερωτήσεις.

Young Justice Panel: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νεανικό κομμάτι του New 52 DC Universe, με τη συμμετοχή δημιουργών όπως  οι Paul Levitz, Scott Lobdell και Tony Bedard.

Jim Lee video interview: Ο ένας εκ των μεγάλων αφεντικών του DC Universe μιλάει στο Newsarama για το επερχόμενο Zero Month και για το παρόν και το μέλλον του New 52.

MARVEL

Iron Man 3 panel: Τί, θέλετε και επεξήγηση γι’ αυτό; Είχε και Robert Downey Jr.

More Movies! Εκτός από το ήδη επιβεβαιωμένο Guardians Of The Galaxy, τα Marvel Studios έχουν και άλλα ανακοινώσιμα σχέδια που σίγουρα θα χαροποιήσουν τους απανταχού fans, μεταξύ των οποίων τα sequels των THOR και CAPTAIN AMERICA, καθώς και το ποιός-να-το-περίμενε-πριν-από-μερικά-χρόνια ANT-MAN.

Axel Alonso video interview: Ο πολυθρύλητος editor μιλάει για το Marvel Now!. (Το θαυμαστικό είναι του τίτλου – γι’ αυτό και έχω βάλει και τελεία μετά…)

VALIANT

Valiantfans.com Panel: Το mega-site που όλοι οι παλιοί fans της Valiant λατρεύουν είχε το δικό του panel στο φετινό Comic Con, αλλά μη φανταστείτε πως επρόκειτο μόνο για κάποιους fans που μαζεύτηκαν να τα πουν. Δημιουργοί και στελέχη της Valiant Entertainment παραβρέθηκαν στο panel και μίλησαν για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

KICKSTARTER

Είναι αυτό το μέλλον των comics; Μην περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις από το ρεπορτάζ αυτού του panel, αλλά μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σίγουρα έγινε…

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3

San Diego Comic Con 2012: Report 4

San Diego Comic Con 2012: Report 5

San Diego Comic Con 2012: Report 6

San Diego Comic Con 2012: Report 7

San Diego Comic Con 2012: Report 8

San Diego Comic Con 2012: Report 9

San Diego Comic Con 2012: Report 10