San Diego Comic Con 2012: Report 12

Το φετινό San Diego Comic Con φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και όπως φαίνεται αυτό θα είναι ένα από τα τελευταία μας reports, εδώ στο Comicdom. Έχει, όμως, ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα καλούδια, κυρίως για τους fans του mainstream.

DC COMICS

Man Of Steel. Το trailer της πολυαναμενόμενη ταινίας του Zach Snyder προβλήθηκε για το κοινό, πριν από μερικές ώρες, παρουσία του σκηνοθέτη (φαντάζομαι πως αυτός το είχε ξαναδεί). Πολύ σύντομα, φαντάζομαι, θα είναι και Online για όλους εμάς τους άτυχους που δεν μπορέσαμε να πάμε στο San Diego φέτος.

MARVEL

Spider-Man panel. Ότι και αν λένε μερικοί, ο Spidey είναι ο δημοφιλέστερος χαρακτήρας της Marvel, και σίγουρα ένα panel αφιερωμένο στον ήρωα δεν μπορεί παρά να μην έχει ενδιαφέρον. (Είδατε, κατάφερα να γράψω ένα ολόκληρο Marvel item χωρίς καθόλου snark. Wait… Damn!)

MINIMUM CARNAGE. Ένα νέο storyline/crossover από τους Cullen Bunn, Chris Yost και Lan Medina, όπως μεταδίδει αποκλειστικά το CBR.

CBR VIDEO INTERVIEWS

James Robinson. Ο δημοφιλής συγγραφέας μιλάει για την “gayοποίηση” του Alan Scott, καθώς και για κάποια ακόμη θέματα, που κατά πάσα πιθανότητα, δεν πρόκειται να κριθούν ως εξίσου σημαντικά από το φιλοθεάμον κοινό.

PHOTOS! GET YOUR PHOTOS HERE!

Cosplay Gallery στο Comics Alliance. Όπως πάντα, υπάρχουν the good, the bad and the ugly. (Ως επί το πλείστον “good”, οφείλω να ομολογήσω…)

Διαβάστε επίσης:

San Diego Comic Con 2012: Report 0

San Diego Comic Con 2012: Report 1

San Diego Comic Con 2012: Report 2

San Diego Comic Con 2012: Report 3

San Diego Comic Con 2012: Report 4

San Diego Comic Con 2012: Report 5

San Diego Comic Con 2012: Report 6

San Diego Comic Con 2012: Report 7

San Diego Comic Con 2012: Report 8

San Diego Comic Con 2012: Report 9

San Diego Comic Con 2012: Report 10

San Diego Comic Con 2012: Report 11