DIRTY LAUNDRY

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς κάποια τυχαία γεγονότα μπορούν να οδηγήσουν σε ένα απολαυστικό δεκάλεπτο, κατά τη διάρκεια ενός – όπως φαινόταν πως θα εξελιχθεί – αδιάφορο Σαββατόβραδο. Η αρχή έγινε χθες το πρωί, όταν συνειδητοποίησα πως, από παράλειψη του editor (η πρώτη στα χρονικά του Comicdom – ας μην παίρνουν θάρρος μερικοί) δεν υπήρχε κανένα post για σήμερα, Κυριακή. Έπειτα, προέκυψαν διάφορα που, σε συνδυασμό με τη ζέστη, δε μου επέτρεψαν να περάσω το Σαββατόβραδό μου σε κάποιο club της παραλιακής, εκεί που συνηθίζω να ανάβω τα πούρα μου με 20άευρα.

Πήρα την απόφαση, λοιπόν, να αγνοήσω τις απόκοσμες θερμοκρασίες που εκλύει το laptop μου μετά από 15 λεπτά λειτουργίας και να ρίξω μια ματιά στις διάφορες miscellaneous ειδήσεις του San Diego Comic Con, μήπως και βρω να γράψω δυο αράδες, έτσι, για να ξυπνήσετε γλυκά-γλυκά την Κυριακή και να βρείτε ένα νέο post να σας υποδέχεται. Και έπεσα σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον απ’ ότι περίμενα!

Πρόκειται για μια δεκάλεπτη fan fiction ταινία, με τον τίτλο DIRTY LAUNDRY. Η ταινία αυτή προβλήθηκε στο SDCC και αποτελεί μια fan fiction ταινία με πρωταγωνιστή τον Punisher! O ηθοποιός που τον υποδύεται είναι ο Thomas Jane, o ίδιος που ενσάρκωσε τον ήρωα της Marvel στο κινηματογραφικό THE PUNISHER του 2004 και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Phil Joanou. Η παραγωγή είναι της Raw Studios, της εταιρείας των Thomas Jane και Tim Bradstreet. Φυσικά, για νομικούς λόγους, τα ονόματα Punisher και Frank Castle δεν αναφέρονται.

Μπορείτε να τη δείτε παρακάτω. Τα production values είναι καλά, η βασανισμένη απεικόνιση του Frank Castle μου άρεσε και η τελευταία σκηνή, αν και προβλέψιμη, με έκανε να φωνάξω. Και κάνει πέρασμα και ο Ron Pearlman!

Εγώ, πάντως, με το που την είδα, έκανα δύο πράγματα: έγραψα αυτό το κείμενο και αναζήτησα να ξαναδώ το έπος με τον Dolf Lundgren. Τελικά, όλοι κερδισμένοι βγήκαμε!