COMICDOM JOURNAL 10-09-12

Σερφάροντας στο comics internet: Ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων Harvey, το Marvel NOW! συνεχίζει τα παιχνιδάκια του, cosplayers κάνουν απίθανη φωτογράφηση, ωραία και παράξενα πραγματάκια που μπορεί κανείς να αγοράσει κάνουν την εμφάνισή τους και μερικές όμορφες εικόνες για τη δική σας τέρψη έρχονται στο COMICDOM JOURNAL αυτής της εβδομάδας.

 

  • COMICS

— Οι νικητές των βραβείων Harvey ανακοινώθηκαν και προσωπικά με άφησαν ικανοποιημένη. Ρίξτε μια ματιά (…)

— Μαζί με τα βραβεία ολοκληρώθηκε και το Baltimore Comic-Con που φέτος είχε μιαν υπέροχη αφίσα MOUSE GUARD.

— Τα teasers για το Marvel NOW! συνεχίζονται και έχουν το ενδιαφέρον τους.

— Το strip MUTTS τιμά αυτή τη βδομάδα τον Charles M. Schultz. Συγκινητικό. (…)

— Να και ο πρώτος Αραβο-Αμερικανός Green Lantern. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ σκέφτομαι από τη μία “Πολύ ωραία” και, από την άλλη, “Γιατί το συζητάμε;”. Είπα να σας βάλω στο παιχνίδι.

 

  • FILMS/TV

— Στα σκαριά είναι ένα πιθανό σενάριο για έναν νέο πιλότο για σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Wonder Woman, από τον Allan Heinberg. Η λέξη κλειδί είναι το “πιθανό”, γι’ αυτό μην ενθουσιάζεστε. Η σειρά θα λέγεται AMAZON και θα έχει να κάνει με τη ζωή της νεαρής Diana. Η μετάφραση για εμένα είναι “παραποιημένη ελληνική μυθολογία”, αλλά εντάξει. (…)

— Και μιλώντας για παραποιήσεις, ας δούμε όλοι μαζί το trailer της νέας ταινίας HANSEL & GRETEL και ας κλάψουμε γοερά. Για να μη λέτε ότι βάζω αυτό το άρθρο λόγω επαγγελματικής διαστροφής, το συνδέω με τα comics με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ότι Hansel είναι ο Jeremy Renner ή κατά κόσμον “o Hawkeye του AVENGERS”. Ο άλλος είναι ότι – όπως είπαν και κάποιοι φίλοι – ο ιεροεξεταστής Hansel στο FABLES απλά δεν παίζεται.

[youtube]http://youtu.be/9246msCh7x4[/youtube]

 

  • ARTWORK

Ο Stan Lee σε έναν ωραίο θρόνο από την Camilla d’ Erico

Joker από τον Alex Ross

H Mononoke στο Adventure Time με τη φαντασία της Sloane Leong

Μπρρρ… Hellboy του Jeff Lemire

H Wonder Woman αλά Powerpuff Girl από τον Joel Carrol

Εκπληκτικό σχέδιο Wolverine από τον Jae Lee

Οι γλυκούληδες Avengers του Andy Helms

  • FUN STUFF

— Ένας καλλιτέχνης από το Kansas κάνει μιαν εκστρατεία για να αλλάξει το όνομα της πόλης σε Smallville. Τί συμβαίνει σε αυτή την πόλη; Κοριτσάκια πάνε στην χώρα του OZ και καλλιτέχνες βάζουν υψηλούς στόχους! (…)

“Ωραία μαζευτήκαμε πολλοί cosplayers μαζί. Τί να κάνουμε;” – “Έχω μιαν ιδέα!” (…)

Cosplayers αναπαριστούν ένα από τα πιο διάσημα εξώφυλλα της χρονιάς.

— Φαγώσιμα κλασικά comics! Έχω μια λιγούρα! (…)

— Αθλητικά παπούτσια για την ταινία PARANORMAN από τη Nike. Που λάμπουν στο σκοτάδι. (…)

— Όταν ο Ηλίας μου πρότεινε να γράφουμε εναλλάξ τη στήλη, δε μπορεί, θα το περίμενε ότι αυτό σήμαινε και μερικά αξεσουάρ που και που. (…)

— Υπέροχα, απίθανα, αν ζωγράφιζα θα τα αγόραζα.

— That’s all folks! Μαζί τα ξαναλέμε σε δεκαπέντε ημέρες, εσείς όμως να είστε εδώ την άλλη Δευτέρα για το επόμενο Comicdom Journal από τον Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου. Stay tuned!