COMICDOM JOURNAL 24-09-12

Σερφάροντας στο διαδικτυακό κόσμο των comics: τo AVENGERS VS X-MEN οδεύει προς το δραματικό φινάλε του, o Greg Rucka τα χώνει στις μεγάλες εταιρείες του χώρου, η Chloe Moretz μεγάλωσε, όλα είναι έτοιμα για το Halloween Event του WALKING DEAD και όπως πάντα, artwork και fun stuff για τη διασκεδασή σας. Αυτά και άλλα πολλά, σας περιμένουν στην ανασκόπηση της βδομάδας που μας πέρασε.

 

  • COMICS

— Στο πλαίσιο του MARVEL NOW! πολλές ιστορικές σειρές θα δουν το τέλος τους. Μια από αυτές είναι και το AMAZING SPIDER-MAN που το Δεκέμβριο θα δει το τέλος του στο τεύχος #700. Διαβάστε περισσότερα εδώ και ψηφίστε πώς πρέπει να λέγεται η νέα σειρά του Spidey. (…)

— Το AVENGERS VS X-MEN φτάνει σε ένα δραματικό φινάλε και όλοι αναρωτιούνται τί θα γίνει και τί επίδραση θα έχει αυτό το “τι” στο MARVEL NOW! Αν είστε ανυπόμονοι ρίξτε μια ματιά εδώ. (…) SPOILERS WARNING

— Ο Greg Rucka τα “χώνει” στους μεγάλους της βιομηχανίας των comics. Στη συνέντευξή του στο CLINT λέει ότι αισθάνθηκε ότι τον εκμεταλλεύτηκαν και άλλα πολλά. (…)

— Οι NEW YORK TIMES συντάσσουν τη λίστα με αυτά που ο κόσμος διαβάζει. Τα best sellers που μπορεί και να σας εκπλήξουν. (…)

«Ου γαρ έρχεται μόνον» έλεγαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι και κάτι ήξεραν. Και αυτή ήταν η εισαγωγή για να σας πω ότι ο Stan Lee ακυρώνει μελλοντικές του εμφανίσεις (…)

— Μια από τις ειδήσεις που προσωπικά με έκαναν να ενθουσιαστώ είναι ότι το WRINKLE IN TIME, ένα πολύ ωραίο βιβλίο, θα γίνει comic από την Hope Larson. Μεγάλο εγχείρημα αλλά μέλει ειδέσθαι (…)

— Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Axel Alonso, που αποκαλύπτει κάποια ενδιαφέροντα νέα για τη Marvel σε μια νέα εποχή. (…)

— Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το SIDESCROLLERS, αλλά η CBLDF, το όργανο που αγρυπνεί σε περίπτωση που κάποιο comic αποσύρεται, απαγορεύεται, ή ο δημιουργός του διώκεται νομικά, το υποστηρίζει. Το πιο ενδιαφέρον – και σημαντικό – είναι ότι υπάρχει μια τέτοια οργάνωση. (…)

  • FILMS/ TV

— Όλα είναι έτοιμα για το Halloween Event του WALKING DEAD. Περιηγηθείτε σε αυτό το… μαγικό κόσμο εδώ.

— Η Chloe Moretz μεγάλωσε! Αυτό αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες του KICK-ASS 2, που την θέλουν να καβαλάει μωβ Ducati και να μοιράζει καυτά φιλάκια. Ξερογλυφτείτε! (…)

— Το THOR: THE DARK WORLD πάει μια χαρά. Έχουμε φωτογραφίες από τους marauders και από το σκηνικό.

— ΟΚ, ώρες-ώρες έχει πολύ πλάκα να παρακολουθείς αυτά τα παιχνίδια P.R. του τύπου “ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα”. Γιατί κάτι τέτοιο είναι και η είδηση ότι θα συμμετέχει και ο χαρακτήρας Thanos (τρελό γέλιο θα πέσει στην Ελλάδα) στις ταινίες GUARDIANS OF THE GALAXY και στο sequel του AVENGERS. (…)

— Ακόμη ένα trailer από τη νέα σειρά ARROW.

[youtube]http://youtu.be/LRyErsSHfWs[/youtube]

— Ανακοινώθηκε ότι ο James Gunn θα είναι ο σκηνοθέτης του GUARDIANS OF THE GALAXY. (…)

— Σας έχω και εγχώρια νέα από τον κινηματογράφο. Η πρώτη ελληνική μεταφορά ιστορίας comic στη μεγάλη οθόνη, είναι γεγονός! Πρόκειται για το GETTING MY PENIS BACK (και πολύ καλά θα κάνεις) του Κώστα Γούναρη και είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου comic του Γιώργου Γούση, από την ατομική ανθολογία ΑΘΩΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. (…)

 

  • ARTWORK

Οι Endless από τον Kev Harper

Η Storm του Andrian Alphona

Super κορίτσια από την αγαπημένη μου Tara McPherson

Robins and Bat αγνώστου με χιούμορ

Giannis Milonogiannis

Υπέροχη Mrs Coulter από την Ashley Stoddard

 

  • FUN STUFF

Είναι για χάζι οι φωτογραφίες από το cosplay στο Stan Lee’s Comicaze Expo. Δείτε εδώ.

Κάποιοι είχαν ευφάνταστες ιδέες…

…ενώ κάποιοι επιμένουν να κάνουν τα ίδια λάθη!

— Το “δεινόν το γήρας” το ανέφερα πιο πάνω; Ε, κολλάει και εδώ! Ο George R.R. Martin εξέφρασε την επιθυμία του να γράψει Doctor Strange. Δεν κάθεται, λέω εγώ, να τελείωσει το SONG OF FIRE AND ICE, μην του έρθει το απρόοπτο και έχουμε άλλα. (…)

— Αν υπάρχει κόλαση, ίσως περιμένει τούτη ‘δω την καλλιτέχνιδα. Με σπασμένα αγαλματίδια της Παρθένου Μαρίας, φτιάχνει ευφάνταστα αγάλματα. Η Soasig Chamaillard – που, αν με ρωτάς, με αυτό το όνομα τα έχει τα θεματάκια της – δημιουργεί ξεκαρδιστικά βλάσφημα αγαλματάκια. (…)

Super Mary!

Mario Mary

Hello Kitty Mary αφιερωμένο σε μια φίλη

 

— Σας αποχαιρετώ με ένα τραγουδάκι, ευχάριστο και διασκεδαστικό. Πόσο ταιριάζει η παρωδία σε αυτή τη νέα φωνή του Batman… Μην χάσετε την εβδομαδιαία σας ενημέρωση, την επόμενη Δευτέρα, από τον ένα και μοναδικό Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου. Εμείς τα ξαναλέμε σε 15 μέρες.

[youtube]http://youtu.be/vQMQ9BMu8yk[/youtube]