ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ MADAME COMICDOM #6

Ούτε που θυμάμαι πότε τα είπαμε τελευταία φορά. Κάτσε, έχουμε και σερτς εκεί πάνω δεξιά… Α… ναι! Στις 25 Ιουλίου. Ότι και να μου πείτε, δίκιο θα έχετε. Είμαι αδικαιολόγητη. Όχι, κάτσε, γιατί είμαι αδικαιολόγητη; Κλείσαμε το site για έναν ολόκληρο μήνα, αφού! Και όταν λέω “κλείσαμε”, εννοώ οι άλλοι που ήθελαν διακοπές, τα χρυσά μου.

– Όχι, δεν είναι έτσι! Κλείνουμε για να σχεδιάσουμε το νέο πρόγραμμα! Γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
– Ποιό νέο πρόγραμμα, βρε; Δεν ξέρω, νομίζεις, ότι εκεί που πίνατε καφέ με τον Θωμά κάτσατε δέκα λεπτά και φτιάξατε το “πρόγραμμα” σε χαρτοπετσέτα;
– Ε, τώρα γίνεσαι άδικη.
– Α, μπα; Ψέμματα λέω; Θα πάω κι εγώ για καφέ το απόγευμα να “φτιάξω το νέο πρόγραμμα” με τις φίλες μου!

Και η συνέχεια είναι μόνο για μεγάλα παιδιά.

Τα ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ (δεν είναι καν λέξη) εισβάλουν και στην πολιτική. Ο θείος Αιμίλιος έχει όρεξη για κουβέντα, αλλά, απ’ ότι φαίνεται, ο Αντώνης Βαβαγιάννης δεν του δίνει αρκετό airtime. Αποφάσισε, λοιπόν, να πει τον πόνο του στο μόνο άνθρωπο που τον καταλαβαίνει, το Βασίλη Λεβέντη και του έστειλε μια μακροσκελέστατη επιστολή, η οποία και αναγνώστηκε ζωντανά στον αέρα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W2y-JEFX4Fk[/youtube]

Αν και θα πέθαινα να το άκουγα από τα χειλάκια του Πορτοσάλτε, πρέπει να ομολογήσουμε όλοι ότι όποιος είχε αυτή την ιδέα είναι ένας μικρός θεούλης.

Μικρός, γιατί μεγάλος θεούλης δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Σπύρο Κόντη. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Σπύρος Κόντης είναι ο δημιουργός του 12 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ, ένα comic, προφανώς, σχετικά με φαντάρους. Σκοπός του ήταν, όπως λέει ο ίδιος, να  δώσει μια ρεαλιστική και ενθαρρυντική όψη της ζωής στο στρατό”, γιατί λέει του τα παρουσίαζαν πολύ μαύρα, πριν καταταγεί. Άποψη επ’ αυτού δεν έχω εγώ, το αφήνω σε σας, αγόρια! Ένα ακόμη ενδιαφέρον απόσπασμα από τον ίδιο σύνδεσμο:

Μια ερώτηση που μου έγινε από διάφορους που διάβασαν το “Ο Νέος Είν’ Ωραίος”, ήταν πού υπηρέτησα. Ήμουν στρατιώτης πυροβολικού το 2003. Δεν θα πω σε ποιό στρατόπεδο με έστειλαν μετά τη Θήβα, καθώς υποσχέθηκα στον τότε διοικητή μου να μην το δημοσιοποιήσω. Ανησυχούσε, βλέπετε, μήπως οι εικόνες που σχεδιάσω βγουν πολύ παραστατικές και αποκαλύψουν μέρη που υποτίθεται πως είναι μυστικά. Δεν ξέρω αν η ανησυχία του ήταν σωστή ή λάθος, αλλά τη σέβομαι.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ το βράδυ θα κοιμηθώ πιο ήσυχη, γνωρίζοντας ότι ο στρατός μας στελεχώνεται από τέτοιους προνοητικούς διοικητές.

Μετά τα comics, ο Σπύρος Κόντης αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Δεδομένου ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλά λιγούρια (σόρυ αγάπες μου, αλλά μερικοί από σας είστε, πώς να το κάνουμε) είπε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν μπορούν να βρουν γυναίκα.

Όχι, δεν ειδικεύτηκε στην μεταμόσχευση εγκεφάλων, άνοιξε ένα site με “κόλπα”. Ξέρεις, “η σούπερ μοναδική μέθοδος που θα ακολουθήσεις και όλες οι γυναίκες θα πέσουν στα πόδια σου”, τύπου. Καλά, μεγάλη κουβέντα δε λέω, γιατί μπορεί να τον πετύχω πουθενά και να δοκιμάσει την “Δύναμη Της Έλξης” και να στραβωθώ, η καημένη.

[youtube]http://youtu.be/4D3J3ZL_bHM[/youtube]

Επίσης, μην ξεχάσω να σου πω, ότι αν θες πάρτι με πολλές όμορφες γυναίκες:

Kάνε δωρεάν εγγραφή για τρεις μέρες στο ΦΟΡΟΥΜ μας και ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ σε Πάρτυ με πολλές όμορφες γυναίκες !!!

Δεν ξέρω πώς πάνε οι δουλειές εκεί στην Έλξη, αλλά ο Σπύρος Κόντης δεν κάθισε στις δάφνες του, αλλά έφτιαξε το “παιχνίδι που περίμεναν όλοι οι Έλληνες”! Κάτσε να βάλω κανένα θαυμαστικό παραπάνω: !!!!!!! Ναι, τώρα καλύτερα.

[youtube]http://youtu.be/178ZTw1fNho[/youtube]

Σε μερικές μέρες, λοιπόν, το παιχνίδι αυτό θα είναι online (μη με ρωτήσετε, τώρα, αν εννοεί ότι είναι παιχνίδι online όπως αυτό το WOW-πως διάολο το λένε, ή εννοεί ότι θα είναι έτοιμο) και οι παίκτες θα μπορούν να δείρουν πολιτικούς. Το παιχνίδι μοιάζει τραγικά ύποπτα για φλασο-παίχνιδο, ενώ όλοι οι ήρωες έχουν τη φωνή του Κόντη. Ναι, δε βλέπω λόγο να μην το περιμένουν όλοι οι Έλληνες.

Αν μου έμεινε κανείς όρθιος από τα γέλια, θα ήθελα να κλείσω τη στήλη με ένα σχόλιο που πέτυχα σε ένα δελτίο Τύπου, το οποίο δημοσιεύτηκε εδώ πριν λίγο καιρό.

Το εν λόγω δελτίο Τύπου ήταν για το νέο Comics Workshop που οργανώνει το κολλέγιο Βακαλό.

Well, δεν έχω να σχολιάσω πολλά πράγματα, ειδικά για το part που λέει τον Κούτση κομπλεξικό. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Κούτση, αλλά όταν τον λες κομπλεξικό, ε, πες μας και γιατί το λες. Αλλιώς μου φαίνεται κάπως… Απλά να πω ότι δε σημαίνει ότι όποιος παρακολουθήσει το εν λόγω workshop πρέπει, ντε και καλά, να θέλει να κάνει καριέρα στα comics. Ξέρεις, υπάρχουν και οι άνθρωποι που κάνουν κάτι επειδή το αγαπούν…

Σας φιλώ.

xxx