O John Wagner Στο Comicdom Con Athens 2013

Σας ανακοινώνουμε, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Βρετανός συγγραφέας και συν-δημιουργός του Judge Dredd, John Wagner, προστέθηκε στη λίστα προσκεκλημένων του Comicdom Con Athens 2013, μετά τους Jamie Delano, Matteo Scalera και Mahmud Asrar!

Wagner_HeadshotΟ John Wagner δημιουργεί, συγγράφει και επιμελείται για τη βρετανική σκηνή comics, από το 1972. Είναι συν-δημιουργός, μεταξύ άλλων, των Judge Dredd, Strontium Dog και Button Man, για τη βρετανική cult ανθολογία 2000AD, ενώ έχει γράψει ιστορίες για διάφορους δημοφιλείς χαρακτήρες των αμερικανικών comics, όπως τους Batman και Lobo, καθώς και ιστορίες από το σύμπαν του Star Wars.

Το 2005, το graphic novel A HISTORY OF VIOLENCE, που είχε γράψει για την Paradox Press, μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη David Cronenberg, και απέσπασε επαινετικές κριτικές (τις οποίες, δυστυχώς, δεν ακολούθησε αντίστοιχη εισπρακτική επιτυχία).

Το 2012, η πιο δημοφιλής δημιουργία του Wagner, Judge Dredd, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο για δεύτερη φορά, με την ταινία DREDD 3D. Τα δικαιώματα κινηματογραφικής μεταφοράς του χαρακτήρα του, Button Man, έχουν αποκτηθεί από την Dreamworks.

Q&A και Signing: Κυριακή 21 Απριλίου, 13:30 (Θέατρο)

Wagner_1Wagner_2Wagner_3