OLILOVES – Νέο Περιοδικό Comics

Ένα νέο περιοδικό comics κυκλοφορεί στα περίπτερα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας. Ο τίτλος του είναι OLILOVES και πίσω από το “παιδικό” ύφος του, κρύβονται πρόσωπα, χαρακτήρες και καταστάσεις που προσωμοιάζουν με τη σύγχρονη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα στη χώρα μας. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου για περισσότερα.

oliloves_coverΣενάριο: Άρης Ασημακόπουλος
Σχεδιασμός χαρακτήρων & απόδοση διαλόγων: Meliss
Σχέδιο: Γιώργος Κομιώτης
Χρώμα: Κώστας Φουτσίδης
Επιμέλεια έκδοσης: Animatic Vision
Έκδοση: YOU NONE

Με μεγάλη μου χαρά σας αποστέλλω ένα δείγμα της πρώτης μου εκδοτικής δημιουργίας του περιοδικού “OLILOVES”.

Tο περιοδικό OLILOVES είναι εμπνευσμένο από την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα και κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και προσεχώς σε όλη την Ελλάδα.

oliloves1

Τα oliloves είναι μικρές, πράσινες, χαριτωμένες ελίτσες με προσωπικότητα που ζουν στην Ολιβουτόπια και η ζωή τους μοιάζει πολύ με τον κόσμο των ανθρώπων. Δεν θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις αλλά αφήνουν στον αναγνώστη την αίσθηση παρομοίωσης τους με τους ήρωες της πολιτικής μας πραγματικότητας. Δίνουν επίσης το στίγμα των λαών του Ευρωπαϊκού Νότου.

oliloves2

Η κυκλοφορία των “OLILOVES” σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά στα πλαίσια μιας δύσκολης οικονομικής πραγματικότητας που διανύουμε δημιουργεί μία ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για επιτυχία. Ελπίζω η ανάγνωση των «OLILOVES» να σας αφήσει μία ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση.