Workshops Στο Comicdom Con Athens 2013

Ανακοινώθηκαν τα τρία από τα έξι workshops της φετινής διοργάνωσης. Μην ξεχάσετε να κάνετε τις εγγραφές σας εγκαίρως, στέλνοντας email στο workshops@comicdom-con.gr, με το όνομα και το τηλέφωνο σας, καθώς και τους τίτλους των workshops που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε και μην παραλείπετε να επισκέπτεστε τακτικά το site του Comicdom Con Athens 2013, για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στη διοργάνωση.

cca2013_logo

  • Jamie Delano: Αλλάζοντας Το Σενάριο Βήμα-Βήμα

Η μάχη με τον φόβο της λευκής σελίδας…

Ο Jamie Delano παρουσιάζει διεξοδικά την εξέλιξη της προσωπικής του προσέγγισης στο γράψιμο σεναρίων, χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς δημοσιευμένα σενάρια όλο το φάσμα της καριέρας του.

Σάββατο 20 Απριλίου, 12:00 (Seminar Room) Δηλώστε Συμμετοχή

  • Mahmud Asrar: Σχεδιάζοντας Με Μαρκαδόρους

Η δημιουργία ενός comic απαιτεί από ένα σχεδιαστή τη σωστή χρήση μιας ποικιλίας εργαλείων και τεχνοτροπιών, με στόχο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Mahmud Asrar επιδεικνύει το πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει greyscale μαρκαδόρους στο σχεδιασμό των σελίδων.

Κυριακή, 21 Απριλίου, 14:00 (Seminar Room) Δηλώστε Συμμετοχή

  • Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου & Χρήστος Μαρτίνης: Εικονογραφώντας Το Σενάριο

Η συνεργασία ανάμεσα σε ένα σεναριογράφο και ένα σχεδιαστή comics, είναι μια διαδικασία γεμάτη προκλήσεις και πιθανούς δημιουργικούς σκοπέλους.

Με αφορμή το graphic novel, ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και ο Χρήστος Μαρτίνης προτείνουν στους επίδοξους δημιουργούς, τρόπους ώστε η συνεργασία τους να αποφέρει, σε όλα τα στάδιά της, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Κυριακή, 21 Απριλίου, 15:00 (Seminar Room) Δηλώστε Συμμετοχή