COMICDOM FAN AWARD: Το Δικό Σας Βραβείο!

Comicdom Awards 2013 Πλησιάζει ο καιρός που θα μαζευτούμε για το COMICDOM CON ATHENS 2013, από τις 19 έως τις 21 Απριλίου. Και την Κυριακή το βράδυ, σε μια φαντασμαγορική τελετή, η Ακαδημία των COMICDOM AWARDS θα απονείμει τα μοναδικά βραβεία της ελληνικής σκηνής comics.

Αλλά εμείς θα σε αφήναμε έξω από αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα; Όχι βέβαια! Μπορείς και εσύ να δώσεις το δικό σου βραβείο, ψηφίζοντας το αγαπημένο σου comic για τη χρονιά που μας πέρασε. Και μπαίνεις και στη κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο!

Τα COMICDOM AWARDS είναι πια θεσμός για την ελληνική σκηνή των comics και αποτελούν τα μοναδικά βραβεία της εγχώριας αγοράς.

Στα πρώτα τους βήματα, τα COMICDOM AWARDS απονέμονταν με βάση την ψήφο του κοινού. Από το 2010, όμως, τα πράγματα άλλαξαν καθώς έχει συσταθεί μια Ακαδημία, αποτελούμενη από άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο και είναι αυτή που αποφασίζει για τα βραβεία.

Vaggelis Fan AwardΑυτό δε σημαίνει ότι όλοι εσείς δεν έχετε τη δική σας ψήφο σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αντίθετα, η ψήφος σας έχει αξία για εμάς, αφού υπάρχει ένα βραβείο που δίνει το δικαίωμα σε όλους τους φίλους της ελληνικής παραγωγής comics, να καταθέσουν την άποψή τους και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους comic, ή short story.

Πρόκειται για το Fan Award, που είναι όχι μόνο μια ρομαντική ανάμνηση από τα πρώτα χρόνια των Awards, αλλά και μια έκφραση της ανάγκης μας να δίνουμε χώρο στη φωνή του κοινού.

Γιατί και η δική σου ψήφος έχει αξία!

Ψήφισε, λοιπόν, και εσύ, το καλύτερο ελληνικό comic, self-published comic, ακόμη και webcomic Έλληνα δημιουργού, για τη χρονιά που πέρασε και λάβε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στην τελετή απονομής των βραβείων, λίγο πριν την ολοκλήρωση του COMICDOM CON ATHENS 2013.

Μη το σκέφτεσαι! Άσε την ψήφο σου εδώ, μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου.