O Ben Affleck Είναι Ο Νέος Κινηματογραφικός Batman

Ben-Affleck1Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Warner Bros., ο διάσημος ηθοποιός και -πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ- σκηνοθέτης, Ben Affleck, θα ενσαρκώσει τον Batman στο επερχόμενο sequel της ταινίας MAN OF STEEL. Αν και ακόμη δεν υπάρχει τίτλος για την ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2015, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πρόκειται για κινηματογραφικό team-up του Superman με τον Βatman.

Όπως είπε ο πρόεδρος της εταιρίας, Greg Silverman “Η εξαιρετική καριέρα του Affleck είναι η απόδειξη για το ταλέντο του και ξέρουμε ότι και ο Zack θα δώσει νέα διάσταση στην δυαδικότητα αυτού του χαρακτήρα.” Με τη σειρά του, ο σκηνοθέτης Zack Snyder δήλωσε πως “ο Ben αποτελεί ένα ενδιαφέρον αντίβαρο, στον Superman του Henry. Έχει τα υποκριτικά μέσα να δημιουργήσει μία πολυεπίπεδη απεικόνιση ενός ηλικιακά μεγαλύτερου και σοφότερου σε σχέση με τον Superman, Batman, ενώ φέρει και τα σημάδια ενός έμπειρου μαχητή του εγκλήματος, διατηρώντας παράλληλα τη γοητεία που βλέπει ο κόσμος στον δισεκατομμυριούχο Bruce Wayne.”

Superman-Batman-movie-hi-res-logoΓνωστός fan των comics, o Ben Affleck πρωταγωνίστησε το 2003 στην ταινία DAREDEVIL (η οποία -για να ειπωθεί ευγενικά- δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις), ενώ το 2006 στην ταινία HOLLYWOODLAND, ενσάρκωσε τον ηθοποιό George Reeves (o οποίος υποδυόταν τον Superman στα 1950s).

Στο ίδιο δελτίο Τύπου, η Warner Bros ανέφερε ότι οι Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) και Diane Lane (Martha Kent) θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.