Tέλος Για Το Περιοδικό ΚΟΜΙΞ;

komiks-303-cover-ctΤο περιοδικό ΚΟΜΙΞ των εκδόσεων ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε., μετά από 25 συναπτά έτη κυκλοφορίας, ίσως και να τερματίζει την κυκλοφορία του. Μία από τις δημοφιλέστερες και συλλεκτικότερες εκδόσεις της “ελληνικής DISNEY” φτάνει στο τέλος της με το τεύχος Σεπτεμβρίου, αρ. 303. Αυτό τουλάχιστον υπονοεί το όχι ιδιαίτερα ξεκάθαρο “σημείωμα του Εκδότη” που αντικατέστησε τον επίλογο του τεύχους-αναγγελία του επόμενου.

Με βάση τα γραφόμενα το πλέον βέβαιο είναι πως ο Ντέιβιντ Τερζόπουλος αναχωρεί (υιός του Χρήστου Τερζόπουλου), αλλά οι αναφορές και οι ευχαριστίες στους αναγνώστες, όχι του ενάμισυ έτους που διετέλεσε εκδότης των περιοδικών Ντίσνεϋ, ούτε καν των 25 ετών κυκλοφορίας του ΚΟΜΙΞ (έναρξη 6 Ιουνίου 1988, εκδόσεις “ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΕ”), αλλά στα 47 έτη και 3 μήνες από την αρχική ενασχόληση του Χρήστου Τερζόπουλου με τις εκδόσεις Ντίσνεϋ αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Παραθέτω το κείμενο του επιλόγου, και θα επανέλθουμε με νεώτερα μόλις μας έρθει η επιβεβαίωση, ή/και διευκρίνιση από την ίδια εκδοτική, ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.

comix303