Ανακοινώσεις Για τον Batman Στο New York Comic Con 2013

batman-eternal

Για τρία χρόνια περίπου η DC δεν εκδίδει εβδομιαδιαίες σειρές, μια εκδοτική τακτική που είχε παλαιότερα υιοθετήσει. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, όπως ανακοινώθηκε στο New York Comic Con 2013. Και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με τον αγαπημένο ήρωα της εταιρείας ο οποίος και ηγείται των πωλήσεων της DC.

Η νέα σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει με το νέο έτος και θα διαρκέσει όλη τη χρονιά. Η σειρά θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο BATMAN: ETERNAL και η κυκλοφορία της θα συμπίπτει με την επέτειο των 75 χρόνων του ήρωα. Ηγέτης της συγγραφικής ομάδας θα είναι ο Scott Snyder ο οποίος θα έχει στο πλευρό του πολλούς γνωστούς συγγραφείς όπως οι James Tynion IV, Tim Seeley, Ray Fawkes και John Layman και στο σχέδιο θα δούμε τον Jason Fabok.

Πέρα από τη νέα εβδομαδιαία σειρά, η DC έχει μεγάλα σχέδια για να γιορτάσει την επέτειο του Batman. Πιο συγκεκριμένα με λαμπρότητα θα εορταστεί και το τεύχος #27 του DETECTIVE COMICS μιας και στο αντίστοιχο τεύχος το 1939 έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Batman. Μεγάλο όνομα στους σχεδιαστές θα είναι ο Frank Miller, ο οποίος και θα σχεδάσει δύο σελίδες για το τεύχος των 96 σελίδων. Στη δημιουργική ομάδα θα δούμε τα ονόματα των Neal Adams, Paul Dini, Brad Meltzer, Gregg Hurwitz, Peter Tomasi, Dustin Nguyen και Francesco Francavilla ενώ variant covers για το τεύχος θα κάνουν οι Jim Lee, Greg Capullo, Chris Burnham, Kelley Jones, Patrick Gleason και Mike Allred.

Και τις δύο σειρές θα τις δούμε στα ράφια από την άνοιξη του 2014.