NYCC: Η Marvel Ανακοινώνει Τις Νέες Σειρές Της

Από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Miracleman, μέχρι τα NEW WARRIORS,  ALL-NEW GHOST RIDER, CAPTAIN MARVEL, ELEKTRA, THE PUNISHER, SILVER SURFER και IRON PATRIOT, μάθετε περισσότερα και δείτε artwork από τις νέες σειρές του House Of Ideas.

Quesada-MiracleMan

MIRACLEMAN

Στο San Diego Comic Con του 2009, ο Joe Quesada ανακοίνωσε ότι η Marvel απέκτησε τα δικαιώματα του θρυλικού χαρακτήρα Marvelman (ή και Miracleman). Λίγους μήνες μετά ανακοινώθηκε ότι η εταιρία θα κυκλοφορούσε επανεκδόσεις, οι οποίες όμως δεν θα περιελάμβαναν τα μυθικά runs των Alan Moore και Neil Gaiman. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την αρχική ανακοίνωση, μαθαίνουμε στο Cup O’ Joe panel, ότι θα επανεκδοθεί το run του Gaiman με τον Mark Buckingham, καθώς και ότι οι δύο θα ολοκληρώσουν την ιστορία που άφησαν στη μέση.

Συγκεκριμένα η Marvel θα επανεκδόσει τα ήδη υπάρχοντα 8 τεύχη, αρχής γενομένης τον Γενάρη του 2014, ενώ θα ακολουθήσουν τα 10 τεύχη που δεν τελείωσαν ποτέ και ολοκληρώνουν την ιστορία. Κάθε τεύχος θα περιλαμβάνει επιπλέον υλικό, όπως artwork, συνεντεύξεις δημιουργών και εξώφυλλα από τους Mark Buckingham, Alan Davis, John Cassaday, Skottie Young, Leinil Francis Yu και άλλους.

Επιπλέον artwork στο CBR.

new-warriors-2014NEW WARRIORS

Κανείς δεν το είδε να έρχεται, και γι αυτό είναι μία από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις. Ο Christopher Yost στο σενάριο και ο Marcus To στο σχέδιο, θα μας γνωρίσουν μία νέα patchwork ομάδα αποτελούμενη από μεταλλαγμένους, Inhumans, Atlanteans, cosmic heroes και θεούς – συμπεριλαμβανομένων των παλιών γνώριμων Justice και Speedball, καθώς και της πιο πρόσφατης ενσάρκωσης του Nova.

ALL-NEW GHOST RIDER

Το teaser “Overdrive” επιφύλλασε την έκπληξη της επιστροφής του ιστορικού concept, σε σενάριο Felipe Smith και σχέδιο Tradd Moore. Επόμενος φορέας του Spirit of Vengeance, θα είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος, νεαρός χαρακτήρας, Robbie Reyes.

captain-marvel-3-14CAPTAIN MARVEL

Οι fans της Carol Danvers μπορούν να χαλαρώσουν, καθώς λαμβάνει τέλος η ανησυχία για το πότε θα γίνει solicited το επόμενο τεύχος.  Άλλο ένα #1 της σειράς θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο (ένα χρόνο μετά το τελευταίο) σε σενάριο της Kelly Sue DeConnick και σχέδιο David Lopez. 

ELEKTRA

Όπως υποπτευόμασταν όλοι, το teaser “Assassin” αφορούσε σε νέα ongoing σειρά με πρωταγωνίστρια την Elektra,  σε σενάριο Zeb Wells και σχέδιο Mike DelMundo.

 

elektra-2014

THE PUNISHER

Αντίστοιχα το “Hunted” teaser σηματοδοτεί την “επιστροφή” του Frank Castle, από τους Nathan Edmondson και Mitch Gerards. Ο χαρακτήρας μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο L.A. όπου γίνεται στόχος μιας ομάδας κρούσης, με στόχο την εξόντωσή του.

punisher-2014

SILVER SURFER

Η έκπληξη πίσω από το teaser “Rad!”, αφορά τη νέα σειρά SILVER SURFER από τους Dan Slott και Mike Allred. Η σειρά θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014.

silver-surfer-1

IRON PATRIOT

O Colonel James Rhodes έχει υπάρξει Iron Man, War Machine, καθώς και ένα κράμα των δύο: Iron Patriot. Με αυτή τη ταυτότητα, επιστρέφει τον Μάρτιο στη νέα ομώνυμη, ongoing σειρά από τους Ales Kot και Garry Brown.

iron-patriot-2014