NYCC: Τι Κρύβει Το Μέλλον Για Τους X-Τίτλους;

SPOILER ALERT! Η παρούσα είδηση περιέχει spoilers για μελλοντικές εξελίξεις. Αν δεν θέλετε να σας αποκαλυφθούν γεγονότα και καταστάσεις, συνεχίστε εδώ.

Στο X-Men panel, το οποίο συντόνισε ο Senior Editor Nick Lowe, αποκαλύφθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα για το μέλλον των μεταλλαγμένων.

All-New-X-Men-22-MarvelΓια τη νέα σειρά AMAZING X-MEN (στην οποία επιστρέφει στη ζωή ο Nightcrawler), μάθαμε από τον Lowe, ότι φιλοδοξούν κάθε ιστορία να είναι σημαντική όσο ένα event.

O Brian Wood αναφέρθηκε στη σειρά του X-MEN, στο γεγονός ότι η Monet θα ενταχθεί στο roster (κάτι που ήθελε από την αρχή), καθώς και στο interaction της ηρωίδας με τη Jubilee.

Ο Lowe επιβεβαίωσε το hint ότι η X-23 “μετακομίζει” στη σειρά ALL-NEW X-MEN, ενώ αποκαλύφθηκε ότι τα teasers ‘Trial’ και ‘Judgment’ έχουν να κάνουν με τη Jean Grey και το crossover ανάμεσα στα ALL-NEW X-MEN (#22-24) και GUARDIANS OF THE GALAXY (#11-13). Με άλλα λόγια, η αυτοκρατορία του Shi’ar δικάζει τη Grey για τα εγκλήματα που έκανε ο μελλοντικός εαυτός της ως Phoenix.

Cyclops-X-23Στην ίδια σειρά, οι original X-Men αποκτούν σύγχρονες στολές που σχεδίασε ο Stuart Immonen, και τέλος ο νεαρός Cyclops περνάει καλά με την  X-23!

Σχέδια όμως υπάρχουν και για ένα ακόμη crossover ανάμεσα στα δύο X-Force comics, όπου κατά την διάρκεια των UNCANNY X-FORCE #16-17 και CABLE AND X-FORCE #18-19, ο Cable βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τον Bishop, και τον villain Stryfe.

Όσο για τα X-Related teasers, το ‘Wrath’ είχε να κάνει με το επόμενο arc του SAVAGE WOLVERINE, ενώ το ‘Corporate’, από τους Peter David και Carmine Di Gandomenico, ήταν όπως υποθέταμε όλοι, νέος τίτλος X-FACTOR. Αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστεί ένα mutant super team υπό τον έλεγχο ενός corporation, και στην ομάδα θα βρίσκονται οι Quicksilver, Polaris και Gambit, και τρεις ακόμη που θα αποκαλυφθούν αργότερα.