NYCC: Επιστροφή Του Wally West Ανακοινώνει Η DC

WallyandBarryOutrun

Το πάνελ της DC για το New 52 συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο NYCC 2013 -μιας και- ακόμα και αν είμαστε ήδη δύο χρόνια στο New 52, πολλοί είναι οι fans που περιμένουν να δουν αν θα εμφανιστούν οι αγαπημένοι τους ήρωες. Στο πάνελ βρέθηκαν οι  Brian Buccellato, James Tynion IV, Paul Levitz, Nicola Scott, Cliff Chiang, και Charles Soule και μαζί τους ο John Cunningham, ο DC Entertainment’s VP-Marketing. Κάθε ένας από αυτούς ανακοίνωσε το μέλλον των σειρών με τις οποίες ασχολούνται προοιωνίζοντας, λίγο ή πολύ, πράγματα που ξέραμε.

Ωστόσο, βγήκε και μια είδηση που χαροποίησε ιδιαίτερα το κοινό. Και αυτό γιατί μάθαμε μέσα από ερώτηση θαυμαστή ότι ο Wally West (aka Kid Flash, Flash) θα επιστρέψει. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Buccellato ρωτήθηκε για το θέμα, απάντησε ότι όταν η ώρα είναι σωστή, ο Wally θα επιστρέψει. Έσπευσε, βέβαια, να διευκρινίσει ότι οι fans δε θα πρέπει να ενθουσιάζονται μιας και ούτε ο ίδιος γνωρίζει πότε θα είναι αυτή η στιγμή.

Είμαστε, επομένως, σε αναμονή για να δούμε πότε θα επιστρέψει ένας από τους χαρακτήρες που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό αφού στο παρόν continuity δεν γίνεται καμιά αναφορά σε αυτόν.