3 GUNS

Writer: Steven Grant3guns
Artist: Emilio Laiso
Boom! Studios

Και έτσι όπως το σχεδίασαν οι Μοίρες, ή καλύτερα η Boom! Studios, λίγο μετά την προβολή της ταινίας, βασισμένης στο comic 2 GUNS, έρχεται το sequel. Όχι, όμως, με δύο πιστόλια τώρα, αλλά με τρία! Το δίδυμο είναι και πάλι μαζί, έτοιμοι να κάνουν ληστείες και τα λοιπά, όμως αυτή τη φορά, τα σχέδιά τους δεν καταλήγουν όπως επιθυμούν. Με λίγα λόγια, υπάρχουν ανατροπές.

Πριν από όλα αυτά, βρίσκουμε τον Bobby Trench, τώρα ως Bobby Beans, να ψαρεύει ανέμελος. Το απλό ψάρεμα, όμως, θα εξελιχθεί διαφορετικά, καθώς κάποιος ονόματι Louis Quill επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του. Ο κύριος Quill έχει κλείσει μία συμφωνία για μία παραλαβή παράνομων όπλων από τον Ybon Ckota. ο κύριος Ckota, όμως, έχει προσλάβει τον Marcus Steadman. Και οι δύο επιθυμούν να φύγουν με το ένα χέρι γεμάτο λεφτά και το άλλο γεμάτο όπλα. Αυτοί οι δύο, ο Bobby και ο Marcus, δεν επιθυμούν κανένας από τους δύο να πάρει τίποτα.

Και γι αυτό, αφού έχουν μερικές συναντήσεις γεμάτες εντάσεις, με απειλή όπλου, αποφασίζουν να καταστρώσουν ένα σχέδιο εναντίον των δύο μεγάλων κεφαλιών. Καθώς, όμως, έχουν το σχέδιό τους σε δράση, κάτι απρόσμενο 3guns4συμβαίνει και τα όπλα χάνονται και τα λεφτά εξαφανίζονται. Την ώρα που εξαφανίζονται όλα αυτά, έχουν χαθεί από το προσκήνιο και δύο κοπελίτσες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Η Zhenya Ropox, το κορίτσι του αιμοδιψή και παραφουσκωμένου Ρώσου και η Joey Dodge, το “σκουπιδάκι” του Quill, που ήταν υπεύθυνη για τον Bobby.

Έλα μου, όμως, που αυτές δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο ίδιο καρέ!

Το “γιατί” το γνωρίζει ο Steven Grant που είναι υπεύθυνος για το σενάριο του 3 GUNS, ενώ υπεύθυνος του σχεδίου δεν είναι ο Mat Santolouco που γνωρίζαμε από το 2 GUNS, αλλά ο Emilio Laiso, ο οποίος κάνει πολύ αξιόλογη δουλειά. Το σχέδιό του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ταιριάζει άψογα σε ένα γενικά ενδιαφέρον comic. Όσο ενδιαφέρον, δηλαδή, μπορεί να το βρει ένα “αθώο” κοριτσάκι που ούτε σε ζωγραφιά δεν έχει δει περίστροφα, καραμπίνες, κτλ.

Όπως και να ‘χει, σε όσους άρεσε το 2 GUNS είναι βέβαιο πως θα αρέσει και αυτό το “sequel”. Enjoy!