X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST – Trailer + Photos

Το πολυαναμενόμενο πρώτο (και άκρως εντυπωσιακό) trailer της ταινίας X-MEN DAYS OF FUTURE PAST είναι εδώ, μαζί με φωτογραφίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα κάνουν τους fans να μετράνε αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα!

Το trailer του σκηνοθέτη Bryan Singer επικεντρώνεται στους ηθοποιούς της πρώτης τριλογίας, δίνοντας παράλληλα στοιχεία για το απεγνωσμένο σχέδιό τους να στείλουν τον Wolverine πίσω στο χρόνο για να αλλάξει το παρόν, ενώ βλέπουμε και νέους χαρακτήρες, όπως μεταξύ άλλων, η Blink και ο Bishop.

Λίγες ώρες πριν ντεμπουτάρει το trailer, το Empire Online έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την ταινία και τα γυρίσματα, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο επόμενο τεύχος.

DOFP-EMPIRE-1

DOFP-EMPIRE-2

DOFP-EMPIRE-3

DOFP-EMPIRE-4

DOFP-EMPIRE-5

DOFP-EMPIRE-6

Τέλος, ο σκηνοθέτης απάντησε σε ερωτήσεις fans τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook, για την επιστροφή του στο X-Men franchise, για το μεγάλο cast που είχε να διαχειριστεί, για τους χαρακτήρες που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να βάλει στην ταινία, και για πολλά άλλα.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Μαϊου του 2014. Σε αυτή πρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, Peter Dinklage, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Daniel Cudmore, Lucas Till, Omar Sy, Booboo Stewart, Fan Bingbing, Adan Canto και Josh Helman.