COMICDOM CON ATHENS 2014: Οι Δύο Πρώτοι Καλεσμένοι

fabryΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Comicdom Con Athens 2014 θα διεξαχθεί από τις 4 έως και τις 6 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22).

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους:

O βραβευμένος με Eisner Award Βρετανός σχεδιαστής Glenn Fabry, ευρύτερα γνωστός για τα θρυλικά εξώφυλλά του σε τίτλους όπως HELLBLAZER, PREACHER και TRANSMETROPOLITAN…

…και η ανερχόμενη Ιταλίδα σχεδιάστρια Emanuela Lupacchino, η οποία έχει εργαστεί σε διάφορους τίτλους των μεγαλύτερων αμερικανικών εκδοτικών, όπως το X-FACTOR της Marvel και τα ANGEL: ONLY HUMAN και STAR TREK: DEEP SPACE NINE: FOOL’S GOLD της IDW, ενώ αυτή την περίοδο είναι regular artist του BLOODSHOT AND H.A.R.D. CORPS της Valiant.

Banshee-by-Emanuela-Lupacchino
Φυσικά, η λίστα των καλεσμένων δεν είναι τελική. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την προσθήκη νέων ονομάτων.

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2014 θα περιλαμβάνει επίσης, έκθεση original art, προβολές, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιριών, παιδικό πρόγραμμα, τα Comicdom Awards, τα μοναδικά βραβεία comics για τους Έλληνες δημιουργούς, καθώς και το highlight των τελευταίων τριών διοργανώσεων, τον Διαγωνισμό Comicdom Cosplay, στην τέταρτη χρονιά διεξαγωγής του! Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Το Comicdom Con Athens διοργανώνεται, για ένατη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η είσοδος παραμένει ελεύθερη.

logo_comicdomcon_2014