SHUT UP AND TAKE MY MONEY! 04-12-13

Καλωσορίσατε στη στήλη που αναλαμβάνει να δει την πλειονότητα των comics crowdfunded projects που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και να προτείνει μια επιλογή από αυτά, προσπαθώντας να μοιραστεί τον πόνο μιας ακόμη πηγής απώλειας χρημάτων της υπογράφουσας, με άλλους ομοιοπαθείς. Αυτή τη φορά, έχουμε comics που κόβουν την ανάσα, την εκδίκηση των αδύναμων και πλημμύρες.

  • SPOTLIGHT

Το project που μας έκανε να αναφωνήσουμε αυτό το 15θήμερο “Shut up and take my money!”

BREATHTAKER

[youtube]http://youtu.be/GqXrVXNsQnw[/youtube]

What’s the Story (Morning Glory?): Νεαρή γυναίκα με δυνάμεις σειρήνας. Ή succubus. Όπως θέλετε πείτε το, οι άντρες τρελαίνονται για την Chase Darrow και αυτή τους αγαπά μέχρι… θανάτου. Κυριολεκτικά. Good times!

Το BREATHTAKER κυκλοφόρησε τότε που ήμασταν όλοι πολύ νεώτεροι, στις αρχές του ’90 από την DC και έκτοτε είναι out-of-print. Οι δημιουργοί του επιθυμούν να κυκλοφορήσουν μια remastered έκδοσή του, αλλά και να γράψουν το sequel!

Claim to fame: Οι προαναφερθέντες δημιουργοί είναι ο Marc Wheatley (JONNY QUEST, FRANKENSTEIN MOBSTER κ.α.) και o Marc Hempel (THE SANDMAN, DISNEY ADVENTURES, HEAVY METAL κ.α.) που έχουν βραβευτεί επανειλημμένα. Το ίδιο το BREATHTAKER ήταν υποψήφιο για Harvey Award και κέρδισε Speakeasy Award, ενώ καλά πράγματα για την πάρτη του έχουν δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Neil Gaiman, ο Μark Waid και ο David Lloyd.

Πόσο πάει το μαλλί; $15 το pdf, $35 το signed copy (μαζί με το pdf).

breathtaker

  • LAST MINUTE

Project που λήγει σε λίγη ώρα και δεν έχει πιάσει ακόμα τον οικονομικό του στόχο. Γίνε και εσύ ο ήρωας της τελευταίας στιγμής! (Σημείωση: Το ότι δεν έχει γίνει funded ισχύει για την στιγμή που γράφεται το κείμενο. Συχνά τα projects παίρνουν το δυνατότερο οικονομικό boost τους την τελευταία στιγμή, οπότε ενδέχεται την στιγμή που το διαβάζετε, να τα έχει καταφέρει)

THE BULLY’S BULLY

[flv]https://d2pq0u4uni88oo.cloudfront.net/projects/658388/video-284220-h264_base.mp4[/flv]

What’s the Story (Morning Glory?): All ages comic, δίχως λόγια, για τους αδυνάτους που εκδικούνται τους δυνάστες τους. Η νεαρή πρωταγωνίστρια έχει τη σπάνια (και μάλλον κακορίζικη, μεταξύ μας) υπερδύναμη, να νιώθει ότι νιώθουν όσοι πέφτουν θύματα bullying. Και αναλαμβάνει δράση! Μοιάζει πολύ γλυκούλι!

Sneek peek: Το THE BULLY’S BULLY είναι webcomic, οπότε μπορείτε να το διαβάσετε και να πάρετε μια γεύση εδώ.

Πόσο πάει το μαλλί; $5 το pdf (και το όνομά σου στις ευχαριστίες), $20 (συν $15 μεταφορικά) για την έντυπη έκδοση, δύο καρτ ποστάλ, το pdf, ειδικές ευχαριστίες και έναν σελιδοδείκτη.

bully

  • ALREADY FUNDED

Αν δε θες να τρως τα νύχια σου από την αγωνία για το αν τελικά θα γίνει funded ένα project και δεν έχεις καμία διάθεση να πρήξεις όλους τους φίλους σου να δώσουν και αυτοί τον οβολό τους, μπορείς να επενδύσεις σε σιγουράκι.

DERELICT BOOK 1: DELUGE

[flv]https://d2pq0u4uni88oo.cloudfront.net/projects/753421/video-312694-h264_base.mp4[/flv]

What’s the Story (Morning Glory?): Ο κόσμος έχει πλημμυρίσει, απειλητικοί εξωγήινοι… well, απειλούν, τέρατα υπάρχουν, και η Dang Thu Mai ταξιδεύει με τη βάρκα της και προσπαθεί να επιβιώσει.

Sneak Peek: Επίσης πρόκειται για webcomic, το οποίο μπορείς να τσεκάρεις εδώ.

Πόσο πάει το μαλλί; $10 το pdf, $30 το τυπωμένο comic, μαζί με το pdf, καρτούλες και wallpaper για τα pcιά σας.

deluge

  • THE WISDOM OF THE CROWDS

Εμμμ… ναι. Το πιο wtf project που είδαμε τελευταία

Αυτά τα trolloprojects μόνο στο Indiegogo σκάνε μύτη, δεν ξέρω γιατί. Τέσπα, αν θες να μάθεις ποιοι είναι οι πραγματικοί υπερήρωες, μπορείς να πας εδώ. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Αφρική, για να κάνουν και εκεί convention και να ανοίξουν μαγαζιά με comics.

Όχι, ‘νταξ, βρήκα σκουπίδι και στο Kickstarter. Το MYTHOS έχει εξαίσιο σχέδιο, μουσική και βίντεο από παλιότερη δεκαετία και γραμμένο με κεφαλαία “THIS IS A 50 PAGE BACK TO BACK GRAPHIC NOVEL. NOT JUST A COMIC BOOK”. (Και ναι, αποφεύγω ένα πολύ εύκολο αστείο που μπορεί να γίνει εδώ, ναι, σε σένα μιλάω, το ξέρω ότι το σκέφτηκες, ξέρω ότι το περίμενες αλλά όχι…)

Τέλος, υπάρχει και αυτό, ένα comic με περιστέρια, όπου πραγματικά πρέπει να δείτε τις περιγραφές των εικόνων στο project.

Πολύ κακία σήμερα μέσα μου, ή πολύ σκουπίδι εκεί έξω. Kαι να φανταστείτε ότι κράτησα και υλικό για την επόμενη φορά!

pigeons