THE NEW 52: FUTURES END – Nέα Εβδομαδιαία Σειρά Της DC

Εξώφυλλο του Ryan Sook για το THE NEW 52: FUTURES END #0.

Εξώφυλλο του Ryan Sook για το THE NEW 52: FUTURES END #0.

Τη Free Comic Book Day, τον Μαϊο του 2014, επέλεξε η DC Comics για να λανσάρει τον νέο New 52 τίτλο της, που θα διαδραματίζεται στο μέλλον, πέντε χρόνια από τώρα.

Το THE NEW 52: FUTURES END θα είναι μια εβδομαδιαία σειρά σε σενάριο των Jeff Lemire, Keith Giffen, Brian Azzarello και Dan Jurgens και σχέδιο από τους Ethan Van Sciver, Jesus Merino, Aaron Lopresti και Jurgens, μεταξύ άλλων. Στην ιστορία, βρισκόμαστε πέντε χρόνια από τώρα στο μέλλον του DC universe, όπου σύμφωνα με τον Lemire “θα συναντηθούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον”. Ο Lemire πρόσθεσε επίσης στο AP News, ότι ο τίτλος θα κάνει την εμφάνισή του με το #0 στο FCBD, ενώ το #1 θα κυκλοφορήσει αργότερα τον ίδιο μήνα.

Οι τρεις χαρακτήρες στους οποίους θα εστιάζει η σειρά, είναι ο Frankenstein από το παρελθόν, ο Firestorm από το παρόν, και -στην επίσημη ένταξή του στο continuity – ο Terry McGuinness, a.k.a. Batman Beyond από το μέλλον. Τα cast των χαρακτήρων δεν θα περιοριστεί σε αυτούς, καθώς όπως είπε ο Lemire, η δημιουργική ομάδα είναι επιφορτισμένη με “τη δημιουργία νέων χαρακτήρων και concepts”.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη εβδομαδιαία σειρά που ανακοινώνει η DC, μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του εβδομαδιαίου BATMAN: ETERNAL.