Δύο Νέες Ταινίες – Spinoffs Του THE AMAZING SPIDER-MAN

venom

Η φιλοδοξία της Sony Pictures να δημιουργήσει κινηματογραφικό franchise γύρω από τον Spider-Man φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, καθώς ανακοινώθηκαν χθες, δύο spinoffs “Venom” και “The Sinister Six.”

Τα νέα δημοσιεύτηκαν στο promotional website ElectroArrives.com: Οι σεναριογράφοι Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon και Drew Goddard, προσλήφθηκαν για να αποτελέσουν ένα συγγραφικό think tank, ώστε μαζί με τον σκηνοθέτη Marc Webb και τους παραγωγούς Avi Arad και Matt Tolmach να διασφαλίσουν τον κοινό πυρήνα, το continuity και την κοινή αισθητική μεταξύ των ταινιών.

Συγκεκριμένα οι Kurtzman, Orci και Pinkner (συνεργάτες από το FRINGE) έχουν αναλάβει να γράψουν το THE AMAZING SPIDER-MAN 3, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει το προσεχές φθινόπωρο. Στη συνέχεια οι Kurtzman και Orci θα γράψουν το σενάριο του “Venom”, ενώ ο Goddard (CLOVERFIELD, WORLD WAR Z) θα γράψει το “Sinister Six”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά οι τέσσερις ταινίες Spider-Man που έχουν προηγηθεί έχουν φέρει έσοδφα της τάξεως των $3.2 δισεκατομμυρίων, γεγονός που τις καθιστά το πιο επιτυχημένο franchise της Columbia.