Ο Deadpool Παντρεύεται!

DeadpoolWeddingFinal-7baf9

Από καιρό η Marvel εμφανίζει teasers ενός επέρχόμενου γάμου στον σύμπαν της και επιτέλους και επίσημα ξέρουμε τον ευτυχή γαμπρό. Ο Deadpool, λοιπόν, ένας από τους πιο αντισυμβατικούς χαρακτήρες του χώρου, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι στ’ αλήθεια μια είδηση-έκπληξη, μιας και ο εξαιρετικά δημοφιλής χαρακτήρας δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το ωραίο φύλο, αλλά ο γάμος δε φαινόταν να είναι μέσα στις προτεραιότητές του. Ωστόσο, κάποια φαίνεται να συμφώνησε να παντρευτεί τον εντελώς θεότρελο, παρανοϊκό, αθυρόστομο, βίαιο χαρακτήρα του Marvel Universe.

Το ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα στο #27 της σειράς DEADPOOL που θα δούμε στα ράφια τον Απρίλιο. Η ταυτότητα της νύφης δεν έχει αποκαλυφθεί και το πρόσωπό της καλύπτεται από το νυφικό της βέλο. Πολλοί, ωστόσο, εικάζουν ότι πρόκειται για τη Death, έναν χαρακτήρα με τον οποίο ο Deadpool έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη, ερωτική σχέση.

Όπως και να έχει. οι συγγραφείς Gerry Duggan και Brian Posehn, μαζί με τους σχεδιαστές Mike Hawthorne και Scott Koblish μας υπόσχονται μια διασκεδαστική, έντονη ιστορία.