MARS ATTACKS: FIRST BORN – Έρχεται Τον Μάιο

MA_FirstBorn01_cvrH IDW ανακοίνωσε ότι τον Μάϊο, ο Chris Ryall και ο Sam Kieth, η ομάδα πίσω από το HOLLOWS, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το MARS ATTACKS: FIRST BORN, μια μίνι σειρά τεσσάρων τευχών, που θα διαφέρει από όσες ιστορίες έχουμε δει μέχρι στιγμής από το σύμπαν του Mars Attacks.

Mε σεναριογράφο τον Chris Ryall, co-plotters τον Chris Ryall και Sam Kieth και artist τον Sam Kieth, το MARS ATTACKS: FIRST BORN μας μεταφέρει σε έναν κόσμο στον οποίο η αρειανή εισβολή είναι γεγονός: σε μια κατεστραμμένη γειτονιά, λίγοι επιζώντες προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους. Ένας από αυτούς, είναι ένα Αρειανό βρέφος ξεχασμένο από την περίοδο των επιθέσεων. Αποτελεί αυτό το γεγονός ένα λάθος από την πλευρά των Αρειανών ή είναι άραγε μέρος ενός σχεδίου τους;

Σύμφωνα με τον Chris Ryall, “η σειρά είναι ένα πολυεπίπεδο love letter. Κάθε σελίδα δεν δείχνει μόνο την αγάπη που έχουμε εγώ και ο Sam Kieth για το Mars Attacks, αλλά επίσης και την αγάπη που έχουμε για τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας του παρελθόντος, τα πράγματα που έκανε ο Wally Wood στις σελίδες των WEIRD SCIENCE- FANTASY και σε άλλα comics της EC.”

Το MARS ATTACKS: FIRST BORN #1 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.